Thursday, July 27, 2017

Hasil Dari Voucher RM150 Lazada Contest

Hi korang...

Hatiku berbunga riang..last week shopping kat Lazada guna voucher menang contest Lazada ari tu...banyak kot voucher sebab dari RM100 dia upgrade ke RM150. SA tak tunggu apa lagi la...terus jer grab, klik2 pas tu submit order....kena bayar skit la sebab lebih...lebih pun tak sampai RM20..hebat betul shopping guna voucher..takde nak fikir2..klik2 je berkenan di hati terus zass...dalam system cakap next week baru sampai..awal August...tengok2 semalam semua dah sampai dah...pelik semua tgok kejap2 SA dapa call ada barang sampai...maunya tak pelik..Shipping all the way dari Guangzhou...walau bag agak murah tapi okey la untuk di lenjan hari- hari kan...so bag mahal boleh la simpan..guna bila perlu je...


Bag pertama Sling bag 


Backpack for woman


Satu lagi backpack for woman...




Semua barang dari Voucher Lazada


Pas tu beli foundation BioAqua 2 ketul



Cukup la ni kan...

Mana tau kalau ada lagi rezeki contest ngan Lazada boleh la join lagi...contest pun x susah..cuma kena bersaing dengan penyertaan dari ramai orang kan...tapi kalau dah rezeki sure tak kemana..semangat bersaing tu yang penting...hasilnya boleh shopping di hujung jari...klik2 masuk shopping cart pas tu check out jer..bayar guna voucher...berlebih kalu tambah jer la...heaven betul shopping online tak yah fikir parking ke apa...rileks jer..sampai masa barang pun sampai...cuma kena sabar la..x semua order ari ni esok bleh sampai sebab ada ugak barangan kita tu all the way from oversea...

So far SA suka Lazada.....korang suka?


18 comments:

  1. Saya memg suka lazada...Memg shopping kat lazada...

    ReplyDelete
  2. Wow semua beg itam pilihan akak. Rezekikan Alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Tgk ramai yang update hasil kemenangan Dari lazada..happy shopping korang

    ReplyDelete
  4. tk pernh shopping kt lazada...syok SA shopping guna voucher just tmbh skit je kn..mcm2 dpt brg tu

    ReplyDelete
  5. Wah kak sa....byknya beg...betul kak sa lazada memang best la setakat ni...lina beli vaccum dengan voucher 100 tu hihi..tambah la sikit2 lagi

    ReplyDelete
  6. wahh.. banyaknya SA shopping handbag di Lazada. Dilah belum sempat lagi nak shopping voucher 100 tu.. huhu

    ReplyDelete
  7. Semua beg lawa2 kak especially sling bag tu. Seronok dpt shopping free kan :)
    Harap lps ni ada rezeki lg menang voucher Lazada.

    ReplyDelete
  8. Suka gak Lazada. Sekarang tengah tahan diri..haha..

    ReplyDelete
  9. Kita pun dah tebus.. dua barang untuk keperluan rumah... Takde utk diri sendiri pun... Takpe la.. Rezeki berblog dikongsi bersama ahli keluarga... Nak beli barang sendiri tak tau barang apa nak beli... Dah sampai pun borangnya belum sempat review lagi..

    ReplyDelete
  10. Suka lazada hehehe..sempat beli brg sempena baby fair gak ni..

    ReplyDelete
  11. shopping bag tu SA. Bestkan dapat macam-macam tanpa kos sendiri yang banyak.

    ReplyDelete
  12. banyak jugak tu dapat dibeli dengan voucher. betul2 perempuan kena ada few bags dalam koleksi. yang mahal yang sederhana and yang boleh guna nak lenjan hari hari hehe..

    ReplyDelete
  13. Sha pun suka Lazada.. Senang nak beli dan bayar.. Ada free delivery lagi.. Pastu cepat penghantarannya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah