Thursday, July 13, 2017

Produk Halal dan Original Hanya Di Hcube Shop "Your Halal and Healthy Hub"

Hi korang...

Zaman serba moden ni semua benda di hujung jari, baik urusan perbankan, urusan jual beli, shopping dan macam- macam lagi malahan surirumah beli barang dapur beli atau makanan semua online. Siap boleh delivery lagi kan. Dah tak payah start enjin kereta tempuh jammed,beratur tunggu no giliran dan bayar parking...buka jer laptop atau pc, log on website yang kita kehendaki dan dah boleh terus berurusan.Semuanya di hujung jari. Salah satu website yang SA nak perkenalkan pada korang  ialah website HCUBE  SHOP yang merupakan online shop yang menawarkan pelbagai product diatas talian yang dijamin Halalan Toyyiban serta mempunyai kelulusan KKM.



Menarik kan? Giler tak menarik...pelbagai product kesihatan yang halal di jual dalam website HCUBE SHOP ni. Hcube Shop sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan entiti e-dagang yang menjalankan perniagaan runcit secara online dan beroperasi di Kuala Lumpur, Malaysia.

Terdapat lebih dari 300 produk ditawarkan di Hcube Shop dan antaranya ialah: 

  1. Produk Kesihatan
  2. Produk Tambah Berat Badan
  3. Produk Sabun & Mask
  4. Produk Kurus/ Slimming/ Detox
  5. Produk Intim Wanita
  6. Produk Payudara
  7. Produk Skincare (Single)
  8. Produk Skincare (Set Lengkap)
  9. Produk Kosmetik/ Make-Up/ Solekan
  10. Produk Supplement ( Candy/Jelly/ lain2)
  11. Produk Supplement (Serbuk/Minum)
  12. Produk Supplement ( Kapsul/Tablet)

Jom SA bawak korang window shopping kat Hcube Shop tengok apa yang menarik dan jamu mata skit..


HEIGHT UP SUPPLEMENT PENINGGI BADAN


HEIGHT UP™(High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Perubahan boleh dilihat dalam masa 1 bulan (2-5cm) Tapi ia bergantung pada metobolisma dalam badan masing2,umur dan kesungguhan tuan utk tinggi. Satu lagi, berfikiran positif bahawa anda masih boleh tinggi kerana otak akan membantu badan kita menerima/bekerja KLIK INFO SELANJUTNYA



BELLEZA SKINCARE 5IN1

Belleza Skincare 5 In 1 set merawat masalah jerawat yang terbaik.Dirumus khas untuk MERAWAT pelbagai masalah kulit wajah yang menghantui anda...Belleza Skincare 5 In 1antara produk yang menggunakan banyak ingredient yang sangat berkualiti dalam proses untuk menghasilkannya.Produk ini sangat membantu untuk mencapai kulit yang diidamkan kerana ia berupaya membantu bagi mengatasi masalah masalah yg sering dihadapi oleh setiap wanita KLIK INFO SELANJUTNYA


SET MEMBUANG TAHI LALAT KLASIK INDAH


Berkesan untuk menghilangkan tahi lalat,Menghilangkan kutil, Menghilangkan bebola minyak @ kolestrol di sekitar muka, leher atau badan.
Treatment Toner ini boleh menyerap ke kulit dan melembutkan tahi lalat, kutil dengan senang. treatment toner ini boleh juga untuk menyeimbangkan kembali kulit dan meratakan tona-tona kulit dan mengatasi liang-liang pori besar, jeragat, bintik-bintik hitam dan jerawat.

Removing Mole Cream ini digunakan pada peringkat kedua selepas penggunaan Treatment Toner. (Sebelum itu calarkan bahagian yang hendak di rawat dengan lidi khas yang disediakan-calar hanya sekali). Penggunaan Removing Mole Cream dalam masa yang serupa diulang sebanyak dua atau tiga kali mengikut saiz tahi lalat.

Repair Cream ini sangat berkesan untuk memperbaiki, mengembalikan kulit semulajadi jelita, licin dan anggun, disamping itu berfungsi menghilangkan parut di bahagian yang dirawat. juga digunakan
sebagai krim malam mengaktifkan sel-sel baru, membantu mengembalikan kelembapan kulit hingga kedalaman kulit. KLIK INFO SELANJUTNYA


TISSA ADVANCE HAIR TONIC

Tissa Advance Hair Tonic ialah produk rambut yang mampu menyelesaikan masalah rambut Gugur,Kepala Terasa Panas,Kelemumur,Rambut Nampak Kering,Rambut Berbau Hapak,Kepala Migrain,Rimas Kepala Berpeluh dan Gatal Kulit Kepala. Formulasi hebat dan terbaru yg berasaskan
aqua menggunakan teknologi campuran esktrak berkualiti tinggi. ini mampu memberikan kesan yang hebat untuk rambut anda.

Menghentikan dan merawat rambut gugur.
Menggalakkan pertumbuhan rambut baru.
Mempercepatkan pertumbuhan rambut. Melebatkan 
semula rambut sepantas 14 hari.
Menguatkan akar rambut. 
Menghalang uban dan kelemumur 
Mengatasi rambut berminyak dan selalu gatal
Menebalkan rambut 
Bertaraf GMP, Lulus KKM dan Halal dibawa solat.

Testimonials

Rata- rata testimonial memberi jawapan yang positif.





PENGHANTARAN:

Penghantaran Oleh: POS LAJU MALAYSIA

HARI PENGHANTARAN

Isnin - Jumaat : Tgh Malam
Membalas email, membungkus parcel dan mengepos barang yang telah membuat pembayaran.

Sabtu & Ahad : Cuti
Pejabat pos tutup. Penghantaran akan dibuat pada hari Isnin berikutnya.

Masa penghantaran:
Sehari selepas anda membuat pembayaran.


Keterangan lanjut :

YouTube :
Instagram : 
Instagram Feedback :
https://www.instagram.com/hcube_feedback/


Suka website yang macam ni sebab ianya mesra pengguna. Korang kalau ada masalah nak layari Hcube Shop ni kat desktop/ laptop boleh jer scroll kat handphone. mudah kan? Tak perlu nak pergi ke Cyber Cafe semata- mata nak membeli belah. SA suka jer bab yang mudah ni..bukan apa..kadang tengah dalam komuter atau tunggu bas dari takde buat apa- apa dan teragak nak cari barang boleh jer godek2 handphone. Sebelum buat belian boleh jer skodeng testimonial atau window shopping cari apa barang menarik nak beli..website yang mesra pengguna memang sepatutnya menjadi pilihan.


HANYA YANG MURAH ORIGINAL DAN BERKUALITI
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

18 comments:

  1. WAH PRODUK NAK TINGGI PUN ADA ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada mama....nak besarkan apa yg x besar pun ada..oppsssss

      Delete
  2. Bagusnya ada website macam ni.... Semua ada....

    ReplyDelete
  3. bestnya ada produk buang tahi lalat ;)

    ReplyDelete
  4. Wah mcm mcm ada jual..bagus nih..memudahkan utk urusan jual beli

    ReplyDelete
  5. Macam2 ada kat HCube Shop! Tak perlu susah2 lepas ni. Cari kat sini je nanti

    ReplyDelete
  6. Bagus kan.. semua di hujung jari.. :)

    ...

    ReplyDelete
  7. bagusnya website mcm ni...semua barangan kesihatan yang disahkan oleh KKM semua ada dalam satu website...terbaek lah...

    tq for info nok...

    ReplyDelete
  8. Mudah lepas ni nak beli apa apaa. Best sangat Hcube Shop ni :)

    ReplyDelete
  9. Macam menarik ja produk nak bg tinggi tu, haha.

    ReplyDelete
  10. lama dok perati height up tu. mmg boleh tinggi ke? haha nak merasa tinggiii

    ReplyDelete
  11. waa.. bagus nih.. untuk orang kurang inci macam saya.. hee~

    ReplyDelete
  12. Sapa kata susah nak membeli belah skrg..Semua di hujung jari je, uolls..klik2, tahu2 brg smpai depan rumah...

    ReplyDelete
  13. wow...boleh besar kan ape yang xbesar???hihii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah