Thursday, July 20, 2017

Nescafe Smoovlatte Pilihan SA!!

Hi korang...

Hari  ni kan SA busy betul...ke hulu ke hilir settlekan urusan kerja..mata ni plak rasa mengantuk x tau pasal apa. Padahal dah terlebih tido..hari- hari balik rumah tido memang awal..ye la duduk menyewa kan..apa jer nak buat..tak yah sibuk2 nak kemas rumah orang dah...focus kat bilik sendiri je...haaaa....bila dah sampai kat tempat duduk SA tadi terus capai Nescafe Smoovlatte ni haa....terang balik mata bila minum coffee...hehehe...SA dan Nescafe memang tak boleh di pisahkan...


Nescafe Smoovlatte tu kan..ada banyak stok kat meja SA ni...so ada beberapa flavour, ada Mocca, Latte , Original coffee dan rasanya memang tak dinafikan memang sedap. Lebih sedap diminum ketika sejuk...


Nampak tak muka penat SA tu...muka mengantuk sebenarnya kan...


Sekejapan jer habis sebotol...sebab apa? dah tentu la sebab sedap sangat....


SA suka...korang?

Nak cuba ke? Nescafe Smoovlatte ni ada jer di jual di pasaraya sekitar korang, di 7E, My News.com dan kedai- kedai runcit lain...try la..sedap tau..kaya aroma caffe latte..rasa segar jer lepas minum..SA simpan dalam fridge untuk rasa yang lebih segar. Ianya sangat lazat ketika sejuk..

Nescafe Smoovlatte pilihan tepat kerana keseimbangan susu halus dan kopi yang enak dan sempurna..

Korang cuba la...

33 comments:

  1. wajib ada bila balik kampung. segar mata bawak kete

    ReplyDelete
  2. da kna nescafe compem2 mata akan terang benderang...:P

    ReplyDelete
  3. Smooth gila hehehe itu iklan yang kita dengar lah ada watak Ucop dalam tu wakakaka... Sedap ni..

    ReplyDelete
  4. sedapppp....saya suka jugakk..hehe

    ReplyDelete
  5. jue pun hantu nescafe jugak kak.. sedap kalo sejuk2.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. pernh minum juga tp yg mocha xpernh try

    ReplyDelete
  7. Nani suka yang original. Sedaaap!

    ReplyDelete
  8. Ana tak boleh minum nescafe sbb akan sakit kepala. Tp kalau teringin sgt,teguk lah juga 2-3 teguk. Hehe. Nesvafe mmg dr dulu no 1 terbaik.

    ReplyDelete
  9. Favourite ni tapi on diet tak boleh ambik huhuhu, tapi kalau teringin sangat buat nescafe decaf ais hihihi

    yanmie
    http://www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  10. Dah lama teringin nak rasa Nescafe ni.. dah la botol comel.. Kalau kita minum pun terus nampak comel.. ehhh..

    hehehehhee.. :)

    ...

    ReplyDelete
  11. tgk kak SA minum tu jd sodap lg tuu...huhuhu

    ReplyDelete
  12. lama xmnum nescae ni..kena try la nnti

    ReplyDelete
  13. Dgr namanya pn mcm dh dpt tahu kesedapan rasanya. Nk try juga nt

    ReplyDelete
  14. Tengah minum nescafe jugak ni. Tapi nescafe bancuh sendiri jer. Macam sedap jer nescafe tu ☺

    ReplyDelete
  15. Teh tariknya pun ada kan SA selain nes...

    ReplyDelete
  16. Saya pun suka yang smoovlatte ni jugak! Sedap!

    ReplyDelete
  17. Kak Sue dulu suka sangat Nescaffe, tapi sekarang jadi sakit kepala pula minum Nescafe nie.. huhuhu..

    ReplyDelete
  18. Rabia kurang nescafe nii..sakit kepala.

    ReplyDelete
  19. Boleh try nanti..
    dah banyak kali tengok iklan tapi xsempat nak try je lagi..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  20. Amvoi, suka sgt sampai melekat pipi dengan nescafe tu πŸ˜‚

    ReplyDelete
  21. Saya pun suka minum nescafe. Tapi my favorite is mocha.
    Bestnya kalau mocha pun ada dalam botol cenggini. Banyak sikit boleh minum

    ReplyDelete
  22. waaa..mcm sedap je..tapi tak leh nak minum nescafe..sakit kepala..huhu

    ReplyDelete
  23. Tengok org minum mcm sedap...tp sy memg xminum kopi atau nescafe

    ReplyDelete
  24. Nampak sedap ni! Tapi taktahu la boleh telan ke tak haha

    ReplyDelete
  25. Saya memang suka Nescafe Smoovlatte nie - especially kalau masuk cinema hehe...layannnn

    ReplyDelete
  26. Hantu nescafe dah mai mengomen hahahaha....

    Selalu beli nescafe dalam tin je.. Boleh cube beli yang ini nanti....

    ReplyDelete
  27. oh yasss.... i pun suka nescafe smoovlatte... slalu ada dlm beg... hahaha... coffee and tea lover.. kalau boleh semua nak try...

    ReplyDelete
  28. alaaa uyul kalah dgn kafein da sekarang. huwarghh. kalau tak dah cuba dah.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah