Sunday, July 9, 2017

RM20 untuk Top Komentator Julai 2017 Blog SA


Hi korang...
Selamat berhujung minggu...pi open house la tu kan...ye la..sana sini sibuk dengan open house...SA banyak je jemputan tp x dan nak pi sebab tengah tak sihat..lepas jer program Meriahnya Syawal di KLHQ terus SA down with fever...
So hari ni SA nak umumkan hadiah top komentator 2017 berupa wang tunai berjumlah RM20..SA rasa x sempat nak cari hadiah so bagi duit je la..automatically jadi duit raya dari SA..walau amount x berapa tinggi tapi kalau bagi SA cukup untuk top up handphone anak dara SA..hehehe...mana tau..lepas ni rezeki lagi melimpah SA naikkan la lagi amount hadiah..kalau bukan wang tunai maybe berbentuk barangan...kan?kalau nak pos hadiah banyak betul soal jawab dari Pos Laju..macam-macam soalan nak kena jawab pasvtu kalau bagi wang tunai rasanya elok terus transfer je..cepat dan jimat masa....

So..apa tunggu lagi korang...meh la jadi Top Komentator Julai 2017 di blog SA...pemenang utama di cari...kita tengok siapa yang rajin....doakan rezeki SA melimpah ruah dan SA akan up hadiah...

Tunggu pengumuman pada 1hb August nanti....

Good luck uolls.....

22 comments:

  1. nak try gak lah..mana tau ada rezeki.

    ReplyDelete
  2. Hadiah rm20 pun dh kira besar nilai dia kak.

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat duit raya.gigih nak tinggalkan jejak kat sini lepasni

    ReplyDelete
  4. woaaaaaah bestnyaaa.. jadi rezeki siapa tuuu =D

    ReplyDelete
  5. Wow..mnarik tu😊
    Moga murah rezki...😀

    ReplyDelete
  6. Amin. Semoga rezeki akan sentiasa dimurahkanNya.

    ReplyDelete
  7. Menariknya..tiap2 bulan sis SA kasi hadiah untuk top komentor . Moga bertambah rezeki sis SA

    ReplyDelete
  8. Wahh , milik siapakah duit itu ? hehe
    Semoga dimurahkan rezeki (:

    ReplyDelete
  9. Wah best nie.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki ya SA :)

    ReplyDelete
  10. wah bestnyaa RM 20 boleh buat duit breakfast 2 minggu. hehehee

    ReplyDelete
  11. Bagus Suria berkongsi rezeki dgn visitor blog

    ReplyDelete
  12. mari kita komen dna komen...hihi

    ReplyDelete
  13. RM20 pun rezeki bagi pemenang

    ReplyDelete
  14. wah!! duit raya daripada kak SA. :)

    ReplyDelete
  15. wahhh rezeki siapa la tu..hehehe

    ReplyDelete
  16. waa.. rezeki saya tu kak SA.. hee~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah