Friday, July 7, 2017

Tingkatkan Kecergasan Tubuh Badan Dengan Jus Lutox Dnars

Berdiri Tegap Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan Bersama Lutox!

Hi korang...

Meh la SA nak citer tentang Jus Lutox Dnars yang SA tengah consume ni..masa mula- mula dapat product ni macam malas plak nak cuba tapi bila terbaca segala details di website dan di kotak Jus Lutox Dinars ni..SA rasa nak cuba..why not kan kalau boleh berikan yang terbaik buat SA sebab lately ni sejak umur dah genap 39 tahun ni SA agak kurang tenaga. Rasa malas especially bila bangun pagi. 

Bila dah 2 minggu SA consume 2 sudu pagi sebelum sarapan dan 2 sudu malam sebelum makan malam SA rasa perubahan sedikit demi sedikit dimana SA makin cergas..bangun awal pagi pun senang dan terus rasa cergas sepanjang hari. SA mula minum masa bulan puasa hari tu dan beza sangat ketara dimana awal bulan puasa SA rasa letih, lesu dan tak bermaya. Kini masalah tu dah tiada dan prestasi SA pun semakin baik.


Jus Lutox Dnars merupakan minuman botani campuran buah-buahan dan sayur-sayuran segar. Minuman ini diformulasikan dengan 100% bahan-bahan segar berkhasiat dan kaya dengan nutrisi semula jadi dan tidak mengandungi kafein.

Minuman ini mengandungi khasiat kurma, madu, lemon, halia, pegaga, bayam, potassium sorbate, markisa, delima, garam bukit dan xanthan gum. Ia juga mengandungi mineral penting lain seperti vitamin, tenaga, karbonhidrat, lemak dan protein.


Produk Jus Lutox Dnars minuman makanan tambahan baik untuk tulang dan sendi, di samping meningkatkan kecergasan dan melancarkan darah dalam badan anda. Minuman tambahan ini tidak mengandungi pewarna dan perasa tambahan.  Pati daripada buah-buahan dan sayur-sayuran yang dipilih mengandungi zat yang tinggi, baik untuk kesihatan badan dan rasanya memang sedap. Budak- budak pun suka tapi bila anak buah SA mintak sedikit SA tak bagi la...hehehe..mana boleh kan..mama punya...


Jus Lutox Dnars boleh diambil setiap hari, sesuai untuk seisi keluarga!

video

Jom tengok spontan video yang SA buat ni..maaf kualiti tak berapa perfect sebab SA malu...hahahaha..

Khasiat Jus Lutox Dinars

  1. Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
  2. Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
  3. Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
  4. Melancarkan peredaran darah.
  5. Melancarkan proses penghadaman.
  6. Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
  7. Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
  8. Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
  9. Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
  10. Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
  11. Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
  12. Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh


Cara Penggunaan:

  1. Goncang sebelum digunakan.
  2. Setelah dibuka, sila simpan di tempat yang sejuk dan kering.
  3. Minum 2 sudu besar semasa perut kosong sebelum makan pagi dan makan malam.



Berminat untuk dapatkan Jus Lutox Dnars ?

Harga Jus Lutox Dnars 
RM 100 (sm)  
RM 110 (ss)
Saiz/Isi padu Produk: 400ml/botol

Info lanjut :  FB Page Dnars https://www.facebook.com/juslutoxdnars/ 
Website : http://www.lutox.com.my/ 
Whatsaap :+6016-261 4435

 #JusLutoxDnars #JusLutox #Dnars #berdiritegapbertenaga

10 comments:

  1. Wah bagus produk ne boleh buang angin so boleh berkebaya tanpa perut muncit

    ReplyDelete
  2. elok ni pas raya makan ni.. raya dah sumbat macam2..

    ReplyDelete
  3. Ala kak nak tgk video xleh la kak

    ReplyDelete
  4. produk nie mmg best sebb da pena try..memang terbaik la sis!!

    ReplyDelete
  5. waa.. best !! nanti boleh beli bagi kat mak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah