Friday, January 31, 2020

Breakfast Treat By Zura & Samantha Cosec

Hi korang...

2 hari ni kan sarapan SA best betul...paling best sebab ada yang belanja..kawan- kawan yang last day today belanja makan...lepas ni sunyi la office tanpa diorang...sedih tau....sebenarnya SA satukan entry ni untuk 2 hari punya sarapan...malas nak buat banyak- banyak entry...

Jom kita tengok apa yang ada...


All time fav pulut kuning dengan rendang daging order dari Kak Arleena


Roti canai best beli kat Brickfields...memang sedap roti canai tu...ada kuah dal dan sambal sardin


Portion yang SA makan...cuba makan pulut kuning...mak aiiii...terbaik...nasib baik tak semput...teringin punya pasal


Minum plak air teh tarik...huiiiii....memang kombinasi terbaik laaaa


Yang kat bawah ni sarapan hari ni...ada nasi lemak dengan sambal yang sedap ..yang ni Samantha plak yang belanja...memang sedap la.....



Ada jugak Trifle by Honey....best..SA suka buah peach tu...



Alhamdulillah sedap...kenyang segala la...terima kasih buat yang belanja...sebenarnya bukan la ucapan perpisahan, cuma harap lepas ni keep in touch dan semoga ada pertemuan di masa akan datang...all the best buat semua...bestnya boleh rehat kejap..pas tu baru fikir nak kerja lagi ke tak...semoga kami yang tinggal ni terus bersemangat meneruskan perjuangan...

Dah jom tido...rehat lama ni....

12 comments:

  1. Pulut dan teh tu bersifat sejuk ye SA..PX tau pun sebab makcik PC ada lelah..
    Sedapnya pulut kuning dengan rendai oii.susah nak tolak..

    ReplyDelete
  2. fulamak bestnya kak.. 2 hari makan free ye.. tapi tentu sunyi xde dah kawan2 tempat bergembira bersama

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki
    Semoga orang memberi makin bertambah rezeki.

    ReplyDelete
  4. terliur tengok pulut kuning tu hah sedapnye

    ReplyDelete
  5. nampak sedap pulut kuning tu...da lama tak makan! uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. sedap.. rezeki kawan2 belanja.
    pulut kuning tu lama x makan.. penah beli sbb tingin sangat dulu arwah tok rajin buat. beli punya beli beras tu x masak. lebuuur duit..

    ReplyDelete
  7. salam...terliur tgk pulut rendang...kakak tu amik order ke...ada ig ke...thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...dia ambil order...ig dia @ar_rimau.kitchen kalau area KL ni boleh je kot..deal la ngan dia kalau berminat..ni no hp gak 0123636349

      Delete
  8. Alhamdulillah... Rezeki Kak SA sentiasa dipermudahkan Allah. Bestnya makan-makan. Teringat zaman leya keje dulu pulak.. Always buat makan-makan mcm ni jugak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah