Monday, August 1, 2022

Pengumuman Pemenang Top Komentator Julai 2022

Assalamualaikum...

A quick update, SA sedikit busy hari ni...seperti biasa setiap bulan SA akan umumkan pemenang Top Komentator untuk bulan tersebut dna hari ni pengumuman untuk pemenang bulan Julai...Sementara tu SA nak buat pengumuman. Contest ni akan berlangsung sampai hujung tahun ni aje...so bulan 12 nanti adalah bulan terakhir. SA dalam proses nak adakan contest lain plak bermula tahun depan. Masih dalam samar bayangan lagi. Nanti jadi ke tak jadi ke SA akan update. Mungkin tetap langsungkan contest top komentator cumanya mungkin ada pembaharuan samada pemenang di pilih 2 bulan sekali atau 3 bulan sekali...we see how ok...doakan rezeki SA melimpah ruah tahun depan ye.....



 

SA nak umumkan pemenang Top Komentator blog SA untuk bulan July..

Tahniah buat Mommy Ayu

Tolong emailkan details ke suriaamanda@yahoo.com dengan tajuk email PEMENANG TOP KOMENTATOR JULY 2022.

SA buka kembali contest mencari pemenang Top Komentator untuk bulan August 2022.

Gentle reminder untuk pemenang June 2022 masih x tuntut hadiah. SA bagi masa seminggu lagi..kalau takde jugak details SA akan pilih pemenang lain.

Jumpa lagi next entry..

12 comments:

  1. wah..i menang. nampak sgt rajin mengomen kat sini ye.. he he..nanti ayu email ye kak

    ReplyDelete
  2. wahhhh tahniah ayu.. ammi pun nak bagi hadiah utk top komentator jugak..tp tak reti nak godek widgetnya...manjang lari je

    ReplyDelete
  3. tahniahnyer mommy ayu ittewwww ;p

    ReplyDelete
  4. Tahniah pemenang...
    Eh,kita ada dalam top 10 ye...nanti nak jadi pemenang jugak lah 🤣

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pengomen top blog akak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah