Tuesday, August 30, 2022

Sesekali Melayan McD...

Assalamualaikum...

SA kan keluar Ahad lepas yang main bowling tu...Dania ada pesan suruh belikan Ayam goreng McD untuk dia...SA x beli la ...kanmg beli dah sejuk confirm tak sedap kan...so better beli dan makan panas- panas...so petang tu SA pergi barang dapur skit lepas tu amik Dania terus shoot pi McD kat Seremban Centre Point...dekat ngan rumah kan...



Dari jauh dah nampak ayam McD...Menggiurkan....


Ramai plak...tapi Atuk dia nak melayan...ikut je la...


Dah beli...add on set double cheese burger large..lepas tu adik tu cakap akak kalau nak redeem nasi lemak boleh la laungkan Saya Anak Malaysia 3 kali...hahaha..layankan aje la...kuat2 SA laungkan Saya Anak Malaysia...dapat kad redeem nanti bleh redeem kemudian...bagi ke Dania je...


Set DCB SA....air Pak Zain amik..sebenarnya Pak Zain nak air tu je...ngada minum coke...


Ayam amik 5 ketul...tinggal dada ayam dan drumstick..Dania dah cakap dah...drumstik mama punya...


Ada promo gak..kalau bayar guna VISA dapat percuma 6pcs chicken nugget...apa lagi..amikkk....


Melting tak?


Nampak tu Visa Promo...6pcs Chicken nugget FOC

 

Puas la hati Dania tu...sejak dia kerja susah nak keluar dengan dia...cuti dah la Isnin je...rindu nak jenjalan ngan dia..nanti la..dia last keja sampai bulan 10 nanti...bulan 11 SA sibuk nak beli barang2 dia masuk kolej...dia pun sibuk nak diet la...apa la...berat badan dah 63kg la...hahaha...aduhai...relax la kakak...awak tinggi kot...pas tu nanti masa belajar sure kurus punya...

Risau sangat...

11 comments:

  1. McD ni memang best juga sesekali makan. Teringin pula ayam goreng McD.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Drive Thru McD kek mano yg tak pernah panjang barisan eh? cubo koba an

    ReplyDelete
  3. sedapnya ayam grg mcd. bru je mkn mggu lps.

    ReplyDelete
  4. Tu la..hari Ahad dua hari lepas .saya pun tengok promo kata kalau kereta warna bendera Malaysia..iaitu merah,biru,putih & kuning laungkan Saya Anak Malaysia dapat redeem NLMcD..
    Kereta saya bukan warna tu...makan kami dine in la 2 beranak dengan Cella...

    ReplyDelete
  5. Kalau nak breakfast free nasi lemak kena laungkan merdeka 3X

    ReplyDelete
  6. Amboi, Pak Zain minum coke ye! Jangan banyak-banyak, sikit jew barang seteguk hihihiii.

    ReplyDelete
  7. Semakin ramai serbu McD berbanding KfC

    ReplyDelete
  8. terbaik la kak.. saya tak sempat nak pergi

    ReplyDelete
  9. Rasa teringin nak makan ayam goreng mcd pula.

    ReplyDelete
  10. Makan je Dania, nanti dah masuk belajar rindu nak makan macam-macam.

    ReplyDelete
  11. Layan je. Kalo kid, GCB double with egg. haaaaa gitu padu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah