Sunday, August 21, 2022

Nur Tiara Safiyya Kesayangan MamaLong

Assalamualaikum...

Sape tak sayang anak buah oiiii....Tiara ni plak dh macam Mamalong dia suka cantik2...Mamalong plak memang suka manjakan dia..puji-puji dia...

Teddy bear tu Mamalong punya...baru bawak balik dari office..kalau korang perasan tu la teddy bear kat meja mamalong dia...lama dh hajat nak bawak balik..hari ni baru bawak balik...

Dah 2 minggu x jumpa Tiara dan Opick...Opick leka main hp...dh lama dia baru perasan mamalong dia depan mata..peluk kejap lepas tu baru dia sambung main semula...



Sejak baik dari Covid...mamalong lagi suka naked face...haha...sebenarnya barang mekap dh banyak habis...malas nak beli..pakai je apa yang ada..


Tiara ni memang gang mamalong dia la bab bergambar



Ni dia yg mintak snap gambar..



Candid lagi...


Cubaan buat mini love x.menjadi...

 

Geram jer dengan keletah dia...

Bila bercakap tu kang x dengar apa dia kata...suara tu perlahan sangat..geram dengan dia...kalau menjerit ke menangis ke kuat plak...susah nak dengar suara dia..ye la..princess kan...

Eh tempat korang hujan x?

Umah SA hujan lebat ha....

11 comments:

  1. Comel je dieorg umur macam ni kan SA.

    ReplyDelete
  2. Ada persamaan dengan majah mamalong.Mungkin gambaran mamalong zaman kanak-kanak nih..comel

    ReplyDelete
  3. Comel dedua.. seronok lah tu dapat bawak balik bear tu ya.. Hujan sekejap SA tadi..

    ReplyDelete
  4. anak buah mmg dh mcm anak sendiri jugak kan kak SA... umur mcm ni best sbb diorg suka bergaya... kalau kita belikan baju suka aje diorg yg girl ni... hehehhe... kalau dh remaja sikit dh ada taste masing² dh

    ReplyDelete
  5. Comel macam MakLong dia juga yaaa.. Mia Sis pun dah besar, kejap snagat membesarkan bebudak ni...

    ReplyDelete
  6. Beruntung Tiara ada Mamalong yang penyayang!

    ReplyDelete
  7. Besarnya mamalong punya teddybear..hehe
    Comel je anak buah KakSA

    ReplyDelete
  8. Seronoklah dia dapat bear besar.

    ReplyDelete
  9. aww comel sgt tiara mmg gigirl sgt tu suka melawa suka selfie

    ReplyDelete
  10. Sukanya Tiara bergambar dengan teddy bear.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah