Monday, August 8, 2022

Self-Managed Learning Course..

Assalamualaikum...

Giler bosan la training yang SA join ni...hahaha..rasa macam silap plak masuk training...ye la..training lain dah penuh plak..maybe boleh looking forward next punya training bulan depan atau bulan Oktober nanti ke...at least 2 training for KPI nanti...

SA walaupun tengah training, tetap kena assist boss dan staff department...kejap2 keluar, kejap2 keluar...hahaha....

Jom la tengok gambar...






Apa yang SA nak achieve dari training ni?

SA nak identify my next career development goals, nak jadi higher level punya secretary kalau dapat...dan the most important is to be more confident. Bukan dalam department je tapi semua..especially more confident dalam berurusan dengan external party.

11 comments:

  1. walaupun kene hadap juga, gitulah kak kalau PA join kursus ada je kerja kene buat jugak bila boss cari

    ReplyDelete
  2. Dulu klu kena pergi training mesti stress sbb dah la kena fokus kat training, kena buat kerja lagi. Staff lain bukan peduli pun kita pergi training walaupun dah letak dekat OOO (Out of Office) message pun masih lagi call nak tanya itu ini. Kalau hari kena pegi training, siang training malam sambung buat kerja ofis. Letih2...

    ReplyDelete
  3. Nama training ni mcm best SA. Maybe content & trainer tak best kot :p

    ReplyDelete
  4. Wkmussalam
    Kira macam kursuslah ni ek

    ReplyDelete
  5. Whoaaa, semoga dipermudahkan urusan untuk naik level lagik.. hehe.. Kalo dah bosan, mmg kuo masuk tandas aje.. huhu

    ReplyDelete
  6. selamat ber training kak..moga lbh berjaya dimasa hadapan..:)

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan urusan Kak SA untuk bekerja.

    ReplyDelete
  8. Berrahun dah tak gi training smp satu tahap dh mls sgt nak attend pape training.. Klu ada pun training yg dept punya je la haha

    ReplyDelete
  9. menarik apa yg akak nak capai tu kak semoga berjaya!

    ReplyDelete
  10. Isi-isi tempat kosong ye hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah