Thursday, August 4, 2022

Sarapan Dan Lunch Khamis 4 Ogos 2022

Assalamualaikum...

Hi korang...

Dah petnag baru nak up citer breakfast dan lunch...pagi ni SA beli sarapan bihun goreng kat Pasar Seni..tengok dulu tekstur bihun tu...haaa...cantik kejadiannya, x terpotong pendek-pendek...macam ni baru best...SA up sambal paru dna telur goreng...asyik makan tolo je la SA ni...

Bihun goreng macam ni baru puas makan kan...


RM7 ye...dia bungkus kertas and plastik tp SA transfer ke dalam bekas bekal extra kat opis


Secawan white coffee

Tengahari plak SA bawak bekal macam biasa...

SA malam tadi masak sambal sardin untuk bekal SA dan anak dara bertuah tu....macma biasa la sardin ayam brand...beli tin besar RM9.90...tudiaaa...kayangan betul harganya...kalau beli kat zemart rasanya baru RM8.50. Semalam beli kat kedai simpang kat rumah tu....cekik leher betul...


Sambal sardin + sayur sawi goreng


Nasi 1.5 senduk...


Buah pear mini 2 biji....


Alhamdulillah rezeki hari ni.....
 


9 comments:

  1. sardin pun dah mahal harga sekarang.huhu

    ReplyDelete
  2. Wah, SA dah bawa buah daaa....

    ReplyDelete
  3. Sedapnya bihun goreng lawan dgn kopi.
    Nak beli sardin pun pikir 2-3x sekarang ni. Mahal!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...dah dapat mihun goreng idaman tekak😁

    ReplyDelete
  5. Meriah juga menu Kak SA. Buah pun ada juga.

    ReplyDelete
  6. lama tak makan buah pear sedapnya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...penin bila bab makan ni.. jenuh nak pikir nak makan apa...🤔

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah