Wednesday, August 17, 2022

Air Tangan Dania ~ Dah Boleh Harap Dah....

Assalamualaikum,..

Tengah SA kerja Isnin lepas dan melayan rasa x sedap badan dapat whatsaap dari Dania...eh..eh...bangga betul dia dapat buat sarapan untuk Atuk dan Uwan dia. Kebetulan Isnin 15hb tu dia off day...so ada dia kat rumah takde la SA risau sangat tinggalkan Atuk dan Uwan dia. At least dia ada tengokkan dua- dua syurga SA tu kan...



 

Nasi goreng, ikan bilis dan keropok ikan....jadi la tu untuk sarapan...

Syukur dah boleh harap dah...sementara belum masuk kolej ni kan....memang boleh la harapkan kat dia dah...SA sejak kena covid memang tak pernah masak dah..semua Pak Zain yang masakkan atau adik badik yang tolong masak. SA nak bau masakan pun x bau kan...apatah lagi nak masak dan rasa...mengalahkan orang mengandung plak x leh nak masak ye tak...harap tak berpanjangan la masalah SA ni...hilang berat badan memang la suka...tapi tu la...sampai bila kan...jangan kena gastrik dah la...satu hal plak nanti....


16 comments:

  1. Alhamdulillah.. makin senang dah SA, semoga puteri Dania membesar sebagai anak solehah.. aamiin

    ReplyDelete
  2. In syaa Allah, Dania puteri serba boleh.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...sedap nasi goreng kampung..

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah, dah boleh harap dah Dania ya..

    ReplyDelete
  5. Syukur. Dania dikelilingi insan² yang suka dan rajin masak. Tu yang diwarisi. Aura positif.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    bagus ank.dara SA, legaa mama kan

    ReplyDelete
  7. Sonok kan dah bole diharap dh anak dara sorang tu ye.. Ok nnt bole ajak uyum main masak2 hahaa pebret dia tu masak2

    ReplyDelete
  8. wah..alhamdulillah, dah leh harap dah...

    ReplyDelete
  9. nampak sedap nasi goreng tu kak

    ReplyDelete
  10. Wah ..dah boleh harap
    Tahniah Dania...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah boleh harap
    Nampak sedap tu
    Sy pula terliur

    ReplyDelete
  12. pandai dah anak dara akak ni.. nampak sedap nasi goreng tu

    ReplyDelete
  13. Wah, nampak sedap masakan Dania.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah