Thursday, August 4, 2022

Goodbye Hilmi Hasni....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Seorang lagi pergi tinggalkan kami demi masa depan yang cerah. Good for him actually. Dalam keadaan krisis ekonomi sekarang..dia dapat best offer untuk meneruskan career dia..Hilmi Hasni ni SA dah kenal lama dan dia dah 12 tahun kerja kat Malakoff ni. SA sendiri dah 13 tahun kerja...sampai masa dia tinggalkan Malakoff. Dulu kami sama satu department iaitu Green Technoly Initiative. dalam department tu SA sorang je perempuan dan sorang demi sorang dah berhenti. Hilmi antara yang terakhir la...so tinggal la SA sorang je ha...sedih oiii...geng- geng dulu dah xde sorang dah pun..tinggal yang baru- baru je la silih berganti...terusnya kita ni la yang jadi senior dan pioneer...

Semalam merupakan hari terakhir Hilmi..so sebelum balik kerja semalam sempat la amik gambar ngan dia....












Buat Hilmi...

Tahniah, all the best di tempat baru...jangan lupa kami di Malakoff...keep in touch...semoga lebih success di tempat baru ye..


3 comments:

  1. best nya dapat pelaung kerja yang bagus..moga maju jaya

    ReplyDelete
  2. rezeki dpt best offer....smlm pn lastday kwn kami juga....

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan urusan kawan tuuh.. 👍👍

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah