Thursday, August 18, 2022

RM22.30 Lunch Hari Ni...

 Assalamualaikum...

Hi korang...

Dari pagi terbayang- bayang Yong Tau Foo Soup kat Food Court NuSentral...bila dah set dalam otak memang x leh ubah...amik sikit je pun dah RM22.30...ntah apa yang mahal pun x tau la...malas nak fikir bab harga makan je terus...



Dah selalu sangat SA share YTFS ni...dah x tau nak citer apa..sama jer kan...apapun orang post covid yang makan...dengan takde rasa dan bau....makan je...

Tak habis pun...suku lagi tak boleh nak habiskan...hirup soup dia je...tak tau la nanti...bertahan tak perut ni sampai petang....

mahal kan lunch hari ni?

Mana ada benda murah dah sekarang....

9 comments:

  1. semalam baru makan yong tau fu kat food court sban prima tu...mahalnya kak SA nya yong tau fu but..ye la, mana ada yg murah sekarang ni kan. tambah2 kat KL tu..bertabah la...

    ReplyDelete
  2. wow mahalnya.. belum masuk air lagi kan.. Tapi tuler duk tgh bandar lagi mahal la kan.. Tapi bagi Aini semua tempat mahal.. Beli ns campur dgn air + food panda pun dh nk cecah rm20..

    ReplyDelete
  3. pasrah je kan kalau yong tau foo ni.. haha

    ReplyDelete
  4. Kalau Yong taufu payah nak bajet.Kadang rasa dah amik.sikit saja tapi bila nak bayar..huhuhu

    ReplyDelete
  5. nampaknya kalau nak berjimat kena masak sendiri dan bawa bekallah

    ReplyDelete
  6. kalo food court dlm mall mmg automatic akn jd mhl

    ReplyDelete
  7. sedap ni kak.. tapi memang mahal betul kalau sekali makan rm22 kan.. duduk bandar besar macam tu la..kalau bandar kecik macam kami ni boleh 2 kali makan tu kak

    ReplyDelete
  8. Harga yong tau foo SA sama harga yong tau foo yang Kak Amie pernah makan di KLIA2. Ya ampun, seco'et jew kita pilih bahan, dah harga begitu!

    ReplyDelete
  9. First time jumpa yong tau fu harga RM 20++. Sekali sekala bolehlah beli kalau teringin nak makan yong tau fu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah