Monday, August 1, 2022

Lunch Di Tony Romas NuSentral Sempena Birthday Kawan

Assalamualaikum...

Seawal 12 lebih SA dah keluar pergi lunch sebab ada meeting lepas tu kan...sebenarnya plan lunch ni dah lama dah..sejak birthday kawan SA 22hb July hari tu...Lepas tu masing- masing ada kekangan masa...lepas tu SA plak banyak meeting sana sini...Hujan plak last week...dah berbagai halangan makanya hari ni janji temu lunch settle gak...lega rasa dah takde hutang ke apa ke...

Memandangkan xde pilihan dan kawan SA tu x nak plak makan kat Dolly Dim Sum Sebab terpengaruh ngan Ako Retna makan Dim Sum hari tu  sudahnya SA belanja dia makan kat Tony Romas..tempat lain macam dah biasa kan...rezeki dia la hari ni...yang penting janji dah tunaikan...







Sambil menunggu set timer..kita selfie...muahahaha


SA punya Australian Sirloin Steak


Mintak medium well..tapi dapat medium...makan je la..malas nak cerewet sangat


Kawan SA punya Ribeye Steak


Nak balik opis sempat jap selfie kat sini..


Sisi lain nampak gemuk giler...semua gara- gara steroid...wey..x leh jadi la macam ni....selera SA naik mendadak dan berat naik mendadak...ada 2 hari lagi nak makan steroid tu


Saje test hp samsung ni nyer camera...macam x leh move on ngan camera dia yang SA x pandai setting lagi..padahal dah 2 bulan guna...

 

Gambar tak banyak sebab malas nak amik gambar...segan ngan orang pun sama...lagipun SA x leh lama...SA nak cepat...apapun Happy belated birthday Fairuz, semoga di berikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki berganda- ganda...dan dipermudahkan segalanya dalam perjalanan hidup...Ada masa kita keluar kopi2...

Bila masing- masing dah berusia ni kan..hadiah hari lahir dah x menjadi keutamaan...yang utama adalah ingatan dana cara kita meraikan...macam SA dan kawan- kawan..kami selesa makan..makan dan makan..hahahaha....

17 comments:

  1. 2 blog ada entry steak...bikin leleh ailio...

    ReplyDelete
  2. Untung kawan sambut birthday dapat makan Tony Romas free. Betul tu SA, skrg ni lebih suka bila dapat keluar & spend time dgn kawan2 & keluarga sempena birthday dibandingkan dapat hadiah.

    ReplyDelete
  3. lama x makan western....kawan ayu pun amik steroid pun ckp dia rasa berat dia makin naik...tapi nak wat mcm mana, nak sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 hari je lagi...lepas check up 16hb akak cuba work out balik

      Delete
  4. Kemain makan tu..hehe..takpe sekali sekala..

    ReplyDelete
  5. Oo ada Tony Romas juga rupa2nya di sana. Nampak naw I dah lama tak balik.

    ReplyDelete
  6. Macam bengkak satu badan makan steroid tu, biar betul, SA. Ke sebab makan TR, hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat badan kita naik..sbb steroid tu..pas tu pi pose gaya mcm tu...x kena gaya..nampak bapak besah badan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Delete
  7. betul tu SA, dah sunset ni, adiah2 tak main sgt, makan sama2 lagi penting ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  8. Dapat hadiah makan alhamdulillah perut kenyang, hati gumbira.. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Hepi besday to kawan SA.. Semoga murah rezeki semuanya :)

    ReplyDelete
  10. wah sedapnya steak tu..yummy

    ReplyDelete
  11. Sedapnya....saya teringin nak makan wagyu๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  12. Bestnya dapat keluar makan dengan kawan. Susah nak cari masa untuk makan sama-sama bila masing-masing dah bekerja kan.

    ReplyDelete
  13. Samalah saya, kalau birthday kawan pun suka belanja makan ke, karaoke ke. Senang sikit

    ReplyDelete
  14. tak perasan pula Tony Romas kat NU Sentral.. hehe. Happy belated birthday untuk kawan kak SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah