Thursday, August 18, 2022

Khamis Dah Laaaa........

Assalamualaikum...

Sekejap aje dah Khamis kan....

Apa khabar korang...SA macam yang SA cerita semalam la...masih lagi blom sihat sepenuhnya...tapi memandangkan sibuk dengan Board Paper so SA leka dan tak terlalu memikirkan bab post covid ni...batuk masih ada...tapi SA x layan sangat la...sebab takde la batuk teruk..cuma sesekali batuk dan kahak masih ada...

Entah kenapa pagi ni food court tak ramai meniaga...baru cadang nak beli nasi goreng sedap yang siap ada dada ayam goreng crispy tu...tak bukak plak hari ni...terus terpaksa beli mee goreng...takde pilihan...



SA hari ni...


Mee goreng + telur mata...macam biasa x habis...


White coffee


Beli jambu batu untuk hilangkan rasa pahit tekak...


Hari ni SA akan busy...

Department SA tinggal SA dan budak Intern je...yang lain masih kuarantin dan ada yang mc dan cuti....

Entah bila plak SA ni nak bercuti ha....asyik bagi orang jer cuti.....

13 comments:

  1. kejap jer masa berlalu sekarang..tahu2 dah masuk minggu baru..

    ReplyDelete
  2. kejap jer masa berlalu sekarang..tahu2 dah masuk minggu baru..

    ReplyDelete
  3. dah boleh dah ni..plan cuti. sebelum dania gi sambung belajar...kan?

    ReplyDelete
  4. Sama laaaaa ntah bila nak ngabihkan cuti ni oiii... Asal nak cuti je ada keje.. Asal nak cuti je time tu la bos cari.. Aisshh

    ReplyDelete
  5. Mungkin lepas abis board paper tu boleh la apply cuti masa merdeka nanti ;)

    ReplyDelete
  6. sekejapan aje kan kak, alahai x cukup masa ni huhu

    ReplyDelete
  7. demm, mee goreng camtu memey menggoda., huhuhu

    ReplyDelete
  8. Semalam Bonde pun sarapan mee, tapi mee kicap gelap warna dia hehehe

    ReplyDelete
  9. musim orang tak sihat sekarang ni kak, lagilah musim panas hujan tak menentu

    ReplyDelete
  10. Aini pun xtau la bila nk cuti.. rs nak rehat lama je.. mcm nk cuti seminggu keluar dari selangor KL ni..huhu

    ReplyDelete
  11. kat mana2 macam kes covid meningkat je kan kak.. kat sini pun sama

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan urusan Kak SA untuk bekerja

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah