Wednesday, April 7, 2010

Kereta Kesayangan...

inilah kereta kesayangan Lisa..memang dah banyak buat jasa tapi lately nih makin melampau pulak dia menyusahkan Lisa..yer la..bukan la keta mahal mana pun kan tapimemandangkan gaji Lisa ni ciput..so..ini jer la yang termampu...asyik la nak kena servis..aliggnment problem la..tayar la..apa la...ikut hati nak tukar jer keta..tapi memandangkan kemampuan Lisa agak terhad maka pendam jer la dulu..guna sampai jadi tukun....

gambar posing wajib ada..

Savvy....jangan robek poket ku lagi...


8 comments:

  1. savvy memang byk prob sket...
    tapi ok la...selesa...

    ReplyDelete
  2. keta kalau dah start buat hal mmg akan terus buat hal lagi..
    xper lisa..pelan2 tukar.

    ReplyDelete
  3. Nurul
    oh yer ker...Lisa mmg pencinta biru....tapi bukan otak blue tau..

    ReplyDelete
  4. salam..
    savvy..bagi free pun saya fikir 2x
    kos penyelenggaraan tinggi..manjang rosak
    compared to perodua lagi baik banyak..apapun bersyukur apa yang ada..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. sama macam keta my late sister.hhuhuhu kaler pun sama..

    ReplyDelete
  6. Dia jealous kot tak lama lagi ada orang ketiga! Hehehe....

    ReplyDelete
  7. saya pulak masih setia dengan saga kotak.. kereta tahun 1991... huhuhuhu semoga kerajaan tidak akan teruskan melupuskan kereta umur 20 tahun keatas.. sayang gila kat kereta ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah