Tuesday, April 6, 2010

AMARAN DARI MAYBANK....

Kepada semua pemegang2 akaun Maybank disarankan utk berhati2 ketika mengeluarkan wang di mesin2 ATM

  1. Ketika anda menekan 6 digit, pemberitahuan no pin salah akan terpapar.
  2. Bila menekan no pin kali kedua,pemberitahuan no pin salah akan terpapar sekali lagi,dan anda diminta menghubungi no telefon tertera..XXXX XXXX..
  3. Jika anda membuat panggilan, anda akan kehilangan semua wang anda..sekelip mata.

So lepas ni kena la berhati2 pesanan khidmat masyarakat dari kakitangan Maybank thru email yang disebarkan..hati2 sebelum terkena dan hati2 sebelum papa kedana.


4 comments:

  1. sib baik shu dah xde akaun ngan maybank...:)

    ReplyDelete
  2. org suka target maybank sb customer ramai.akak pun guna jg esp utk internet biz tp make sure duit tak simpan lama kat situ.
    thanx for the info.

    ReplyDelete
  3. bermacam cara penjenayah cyber nih.. licik.. tinggi mana teknologi pasti mereka dapat mencari kelemahan dan ambil kesempatan duit mudah.. huhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah