Wednesday, April 14, 2010

PHOTO KE 8 DALAM FOLDER YANG KE 8

Waduh!!tag lagi..kali ni amik dari blog kak rose http://danishkasihcinta.blogspot.com/, photo yang ke 8 dari folder yang ke 8..eh betul ke? ah..bantai jer la..ni pun satu idea gak nih..takde bersawang blog ni kan?azam kuat nak buat 10 entry satu hari nih...kak rose dapat tag dari sis neena jugaks.Folder ke 8 adalah album dimana Lisa satu family bercuti di Cameron Higlands..percutian terakhir sebelum kak long sakit terkena virus Influenza yang hampir mergut nyawanya...


ini lah percutian kami pada 2009 yang seronok sangat2..cuma x best angah satu keluarga x dapat join sama..masa tu angah sibuk ngan kerja dan anak pun baru lahir..tak apalah ..next time kalau ada rezki lagi boleh lah pergi bercuti..kalai ni plan serang Pantai Timur plakss.....hehehehe..so..para sponsor adik beradik ku..lets plan..

so..kata kak rose kena tag 8 lagi blogger tapi Lisa bagi kelas terbuka untuk setiap follower Lisa untuk buat tag yang sama..silakanlah......

4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah