Friday, April 23, 2010

TAG SIMPLE DARI IEDA..BREAKFAST CEKODOKKKKKK!!!

Oh tidakkkk!!!Lisa di TAG lagi...kali ni dari Ieda Al Habsy..hutang Tag ngan kak Yus purplelicious pun x settle lagi..tapi x per la..kak yus jgn marah eh..buat jer nih sebab simple..Mekasih Ieda sbb bagi Tag nie..

so ..jom jawab soalan...

Kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya:

Sebab....breakfast nih paling senang nak buat...mak Lisa kalau buat cekodok pisang pagi2 mmg jadi kegemaran anak2 dia siap bawak bekal pi kerja lagi...kami x malu okeh bawak bekal cekodok pisang..siap leh buat sedekah amal jariah lagi bila dikongsi bersama2 kawan2...selalunya..habis licinn...

Pas kan tag ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
  1. ceroi meniti senja..
  2. Sis Normaya
  3. Sis Diari Hatiku
  4. Bro J.M.R

SYARATNYA KEPADA SESIAPA YANG DI TAG:
  1. sila copy gambar cekodok diatas
  2. sebutkan nama penghantar sarapan cekodok
  3. bagitahu kenapa sarapan cekodok pisang menjadi pilihan anda
  4. tag game ini hanya boleh dikirimkan waktu pagi shj before noon..kalau x susuk kat muka sume x jadi..hahaha tipuuu..
  5. Last sekali pas kan tag ini kepada 4 rakan2 yang lain..

so sapa yang kena tag diatas..sila jawab eh....bubbye!!

8 comments:

  1. nanti akak buat ek tq tq

    ReplyDelete
  2. saya dah jawab taq.. jam 11.30 pagi nanti

    ReplyDelete
  3. meniti senja..
    -tolong skit eh....kan ada nama tu..

    diari hatiku..
    - thanks sis...

    ReplyDelete
  4. sedapkan pagi2 makan cekodok..heheheh xpa take ur time..nanti ada masa buat tag akak nyek..

    ReplyDelete
  5. ko ni sengal la...aku dah meleleh ni tgk cekodok tuh...hmmmm....

    ReplyDelete
  6. cayang kak yus la..

    cdot
    -mmg sengaja buat akak sengal...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah