Wednesday, April 21, 2010

Followers..Dah 39 orang..

Jeng Jeng Jeng....wah..bangga gitu..Lisa baru jer berjinak2 buat blog nih..tu pun amik dari tangan kak long yang merajuk hati coz bopren dia tak suka dia blogging..opppss..hehehe..mulut puaka la ko ni Lisa..ada aku kisah!!!!!diam tak diam dah 39 follower Lisa...ni nak buat announcement !!!!!sapa2 blogger yang follow blog Lisa yang ke 50 !!!! akan ku kirimkan cenderahati yang x seberapa padanya....So apa lagi tunggu......jom add Lisa ramai2 tapi ingat hanya yang ke 50 jer dapat cenderahati...hadiah eh apa?mana leh bocor kat sini...tungggguuuu.....(mcm fara fauzana)..;)

8 comments:

  1. lisa, tetiba pulak ieda nak melompat ke 50, ekekeke!! :)

    ReplyDelete
  2. x de chance la ieda..you la yang ke 39...hehehe...

    ReplyDelete
  3. suria, camtu tunggu sampai 49 baru wani follow ek

    hahah gile keji

    lariiiiiii

    ReplyDelete
  4. Wanie...hahaha..x dapat jugak..you no 41..

    ReplyDelete
  5. confirm ramai yg tak nak add lisa skg.. diaorg nak tunggu sampai yg ke 50 tu... alamak neena dah terlepas laaa... hehehee...

    ReplyDelete
  6. untunglah.. siapa follower ke 50 tuh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah