Wednesday, April 28, 2010

GILO KO HAPO....MANGKUK TUL..

Pagi tadi masa tengah bawak keta nak pi opis..tetiba ada satu keta nih himpit keta Lisa..Lisa elak la..perasan la ada sorang mamat nih yang mcm sengaja jer nak himpit2, banyak kali dia cuba buat mcm tuh..Lisa buat derk aje la..sampai satu selekoh dia himpit Lisa pas tu keta Lisa elak ke tepi terus Lisa brek emergency, keta mamat tadi tuh terus jer jalan ngan lajunya..mangkuk hayun tingkat 18 tul la...apa masalah mamat tu erk?kalau nak berkenalan x kan macam nak membunuh orang plak..terus mood Lisa hari ni ke laut...sampai2 jer kat opis..minah sengal tuh perli..

Minah Sengal : melawa mengalahkan kerja sekretary
Lisa : kau sibuk apasal? mmg aku lawa...semua orang tahu apa...
Minah Sengal : perasan lebih ...
Lisa : apa kau pedulik..aku lawa mcm ni laki ko terpikat ke?

Terus minah sengal tu tarik muka masam and blah...bodoh nyer manusia...orang lawa ke melawa ke nak jeles.....

8 comments:

  1. kalau kerja opis terpaksalah menghadapi mulut-mulut sengal cam tu.kita lawa pun dia tegur, kalau kita selekeh, dia kutuk plak.dorang tu kalau busy body satu hari tak sah.

    ReplyDelete
  2. ehehe...org cmtu mmg kena jawab camtu je...baru dia senyap n blah... :)

    ReplyDelete
  3. tah ape2 mamat & minah sengal tu kan... menci...

    ReplyDelete
  4. sakit ati kan bila org himpit2 keta cm tu...kdg2 rasa alangkah baiknya kalau keta kita ni jenis tak kemek...boleh jer hentam org tu balik..

    ReplyDelete
  5. sengak tuh minah tuh..heh, ko tunjuk lg lisa kelawaan ko kat dia...tunjuk...tunjuk...

    ReplyDelete
  6. sabar jela.. manusia ni mcam-macam perangai ada

    ReplyDelete
  7. adat la tue kalau keja dengan manusia2 yang selalu penuh dengan hasat dengki nie..dengki dengan orang lain..sama macam xleh terima kekurangan diri sendiri la tue..eeeeeeeeeee meluat kan manusia gitu..sabar jerk la..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah