Monday, April 19, 2010

SUMBANGAN DARI KAK LONG- CHIANGMAI 2010

handbag mmg cantik tapi dibuat dari kulit Gajah...

Koleksi handbag kulit gajah yang agak mahal

mak cik nih proses ulat sutera..menurut kak long kerjanya mmg cerewet sbb nak kena rebus ulat tu and ambik benangnya..

ni la benangnya and yang hitam dalam piring tu ulat yang dah mati..

ulat2 sutera yang dibiak




cuba teka mana satu kak long
Hari tu Lisa ada bagi tau kan Kak Long pi Chiangmai..Lisa tanya la dia apa yang menarik kat sana..dia kata takde apa dan dia xde la amik banyak gambar memandangkan kamera takde sbb kamera yang Lisa baru beli tu rosak..belum hantar repair lagi..kesian dia xde banyak gambar..harap tumpang gambar2 kat member2 dia jer..tapi x per dia ada bagi Lisa gambar yang dia rasa unik dan patut Lisa masukkan dalam blog nih..tak banyak pun gambar tu tapi rasanya ok la kot agar blog ni berupdate selalu..Lisa letak gambar aje la yer..x sempat mintak info dari kak long..huhu..mana yang ingat jer...


2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah