Wednesday, April 14, 2010

Tidak Aku Bersuara - Norhayati Berahim RM24.00

Alamak..gelap lak..

hah..terang skit...


Lisa pinjam novel dari kawan opis sebelah..seronok gak tgok dia leka je baca sampai satu pat meleleh airmata..heran gaks apa yang buat dia leh nangis beria2 kan...menghayati betul la..rasanya mmg pencinta novel ni dianya sensitiviti tajam erk..mcm kak long Lisa mmg hantu novel setakat ni dia dah kumpul banyak giler novel..mcm Lisa lak mmg la x berapa nak teruja baca novel and then nangis2..Lisa boleh enjoy membaca tapi perasaan nak nangis tu mcm takde..xde perasaan kot..hahahahah....takpe2 kita buat eksperimen..kalau Lisa nangis mmg la citer ni menyenuh perasaan kalau tak...maknanya memang den ni takde perasaan!!!....
**Kak long baru balik dari Chiangmai..Lisa dapat tshirt..yang x bestnya sedondon ngan tunang Lisa..malu la kalau keluar pakai baju sama kaler..

5 comments:

  1. dah lama sgt akak tak membaca novel2 huhu

    ReplyDelete
  2. suka baca novel..tambah2 hayati berahim nie...memang touching habis..

    ReplyDelete
  3. malu ape...
    baru la nampak kewl...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  4. orang sekarang kebanyakkannya baju nak sedondon dengan pasangan memasing

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah