Wednesday, April 14, 2010

Nak Potong Rambut...Tapi takde idea pesen apa...

straighten Lurus..pas tu ikat kemas mcm ni?
straighten layered?

Ikal macam ni?


atau straighten pendek mcm ni?
( gambar2 amik dari google)


Lisa bercadang nak potong rambut lepas kahwin nanti...ish ngeri la..sebulan lebih jer lagi..tapi Lisa tak tau nak buat pesen apa..rambut Lisa jeni curl halus dan jenis kasar..mmg tak cantik..tapi Lisa berkenan dengan pesen2 dibawah ni..sesuwei ker ngan muka Lisa? ada sesapa boleh bagi cadangan...muka sandra bullock tu x yah cakap la kan..Lisa cuma minat pesen rambut dia jer..muka lisa ni kan bulat....Rasa2 you allzs pesen mcm mana sesuai? Lisa nak potong paras bahu atau any suggestion????


9 comments:

  1. tah la..
    hehehe..
    janji kemas n cun dah la...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. uat layered pun cantik....wah dah nak kawen dah nyek..selamat pengantin baru...wah awal btoi akak wish kan..heheheheh

    ReplyDelete
  3. tanya la bakal hubby suria... utk dia jugak kan.. dia nk tgk suria tiap2 ari..:-)

    ReplyDelete
  4. tunang Lisa kalau boleh nak Lisa rambut panjang..tapi rambut Lisa tak cantik...

    ReplyDelete
  5. nape erk..??? semua lelaki sukakan perempuan rmbut pjg...ermmm...

    ReplyDelete
  6. sentimental value pada diorang kot...

    ReplyDelete
  7. better lisa buat treatment & relaxer jerk.. then curl kat bawah cam neena... hehehehe...

    ReplyDelete
  8. potong ajelah macamana pun... tanyalah cik somi.. dia mesti cakap cantik punya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah