Monday, April 5, 2010

AL FATIHAH BUAT ADIK DZAFRI HISHAM

Terbaca kisah seorang ibu dari blog kak Fad http://mummyfad.blogspot.com/, bukan berlinang lagi dah airmata Lisa, siap menangis depan pc sampai kawan2 pun pelik..semua Lisa pas kan Link ni http://supermom0978.blogspot.com/..kalian di luar sana baca la penderitaan seorang ibu..ye..Lisa belum menjadi ibu dan masih samar tentang perasaan ibu ini..tapi Lisa dapat rasakan perasaan seorang ibu dimana mak Lisa sendiri merana disaat Kak Long menanti detik kematian..alhamdulillah doa seorang ibu dan doa2 orang tersayang..kak long pulih sepenuhnya dari penderitaan H1N1, cumanya kak long menghidap kesan sampingan memandangkan sewaktu koma kak long mengalami half brain death dan dia kehilangan ingatan selama 5-6 tahun yang lalu, yes..kak long sihat namun Lisa faham apa yang dia rasakan..adakalanya dia cepat tersentuh, ada kalanya dia terlalu agresif dan adakalanya dia terlalu down...pada dia..dia tak secantik dulu...dengan leher berparut kesan2 ENT, kesan leher nya di tebuk lubang tidak akan hilang selamanya...mungkin you alls semua telah baca kronologi kak long...itulah yang dia alami...buat kak Baya..semoga akak tabah menghadapi dugaan allah..semoga arwah ditempatkan di dalam kalangan orang2 beriman..aminnn...

3 comments:

  1. huhuhuhu memang sangat menyentuh perasaan..semoga rohnya ditempatkan di kalangan insan2 yang beriman..

    ReplyDelete
  2. al-fatihah... memang hebat dugaan buat ibu si kecik itu!

    ReplyDelete
  3. salam takziah.. tak berani nak baca.. hati ni hati tisu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah