Monday, April 5, 2010

Hantaran ( wajib ada hantaran kan..) Jom kongsi bersama

penjagaan muka Clinique

telekung

kemeja

buah- buahan

sirih junjung..

capal...eh..betul ke?

set wallet dan belt

haruman for her husband

jam jenama Tissot beb..

bilik tidur

Cantik kan bilik tidur dia? okay lah..just nak berkongsi separuh dari gambar2 hantaran Aida..maybe boleh dapat ilham dari gubahan tersebut..ye la..x lama jer lagi Lisa punya majlis kan..risau jugak fikirkan barang2 x buat lagi..komplen kat kak long dia kata buat apa buat cepat2 sebab lama lagi..ada sebulan setengah ajer lagi...cakap dia mmg la mcm tu..dia x rasa debaran Lisa mcm mana kan?

4 comments:

  1. hehehehe...
    20min 2 entri tue...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Nice hantaran & nice bilik! ;) Lisa punyer biler? pasti dah dup dap dup dap kan! hehehe...

    ReplyDelete
  3. Neena
    - Sis Lisa nyer 4.6.2010..x lama jer lagik...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah