Tuesday, April 20, 2010

Dapat Anak Buah Baru..Baby boy..Jom Testing Bagi nama...


Ada cadangan tak u olls? kakak sepupu Lisa yang kahwin tahun lepas dah dapat baby, baby boy katanya and berat baby tuh 2.2 kg, Lahir ikut tingkap sebab pintu x bukak2 hahaha...jom kita cuba kasik nama sket..bermula dari Adam...
  1. Adam Haiqal

  2. Adam Isfar Malique

  3. Adam Farouq

  4. Adam Shahir

  5. Adam Mukhriz

  6. .......................................................

apa lagi erk..dah buntu dah..itu jer terfikir..so..if u olls ada cadangan kirim2 lah idea tu..senang Lisa hebahkan kat kakak sepupu Lisa tuh...dia kini berpantang di umah mertua dia di Taiping..


6 comments:

  1. 1) adam zarif..
    2) adamaya..hehehe... opss.. itu cita kat tv3 la...

    ReplyDelete
  2. adoii...
    nie yg lemah bab name nie...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  3. mesti nak kene guna adam jugak ker lisa? hehehee..

    jgn letak adam lambert sudaaaaa.... :p

    ok la akak bagi satu yek.. adam shaifullah...

    ReplyDelete
  4. dia kata nak anak dia nama Mohammad Adam..tapi biasalah kan sis..nama anak mesti nak glemer..dia nak letak Mohammad Adam Ashrif, tapi nak lagi la contoh2 lain yang ada makna bagus dan sedap disebut...

    ReplyDelete
  5. mohd adam danial.. semua nama nabi dan rasul

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah