Wednesday, April 28, 2010

Jom Mandi Laut........

Suka tengok depa ni semua membuli budak tu..

Cubaan membuat aksi...
Kami....4 beradik anak Mohd Zain


Tetiba terselit lak kumbang antara bunga2..

posing ku ini..mana boleh xde kan...


Ateh mengacau Dania..dah tau si kecik tuh penakut..
Dania dah start sentap dah..sebenarnya bebudak kat belakang tu cuba usha Acu dan Ateh

tgh posing pun budak kat belakang tu sempat nak usha...
ewah2..mcm pandai jer berenang...

Family Lisa kalau hujung2 minggu mmg selalunya ada jer ngan aktiviti...kalau x berkelah..balik kampung..kalau x balik kampung pi shopping..kalau x shopping berkelah lagi...bulan 5 nih..mmg x leh bat aktiviti lain dah...sebab nak tumpukan ke persiapan Lisa nak kahwin...pas nih ntah ada lagi x aktiviti mcm ni kalau Lisa dah kahwin..boleh ke x join diorang ni lagi..dengarnya diorang ah plan nak pi bercuti kat Trengganu lak hujung tahun ni...Lisa?entah la..kena la pakat ngan suami nanti...cewah...

2 comments:

  1. dah lama xmandi laut..tapi akak kureng gemar skit mandi laut nie..kang meleket jerk rasa...heheheh mentang2 la belakang umah (kat kg) dah ada laut kan..xsen kan..hahahahahah

    ReplyDelete
  2. takut nak mandi laut.. sunburn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah