Tuesday, April 6, 2010

Tolongggg!!!!!!Camner nak hilangkan parut di muka?


Ni la masalh Lisa yang tak pernah selesai..dah jumpa doktor pakar pun masih mcm tu jugak..mmg teruk kulit wajah Lisa...makan dah jaga..nak kata perubahan hormon mustahil sebab mmg dari awal remaja dulu mcm nih...dah macam2 product dah Lisa guna..mcm mana nih..takut x cantik lak masa kahwin nanti...nak dekat tarikh dah ni...risau la...jelas kan nampak lubang2 dan kesan2 jerawat bodos tuh....aduhai.....

13 comments:

  1. xpe..karang time kawin make-up kasi tebal.. segala jerawat parut confirm hilang..hehehe...

    ReplyDelete
  2. ish..xmo..nanti mcm cina opera la shu

    ReplyDelete
  3. takpe, nanti mak andam tahu camne nak buat...
    kene pandai pilih jurusolek la...

    ReplyDelete
  4. cuba minum DRII..akak ada jual.

    ReplyDelete
  5. Tulah bila akak cakap org tak percaya.dulu muka akak lagi teruk dari tu masa moda. satu je petuanya jangan fikir sangat ngan sapu kat muka tuala wanita yang dah di cuci sambil berselawat .itu petua kak tau.

    ReplyDelete
  6. ina mail
    yerk!!!biar betul akak nih....kuman la kak....ish..x kan la...

    ReplyDelete
  7. hai...
    cuba try sapu tepung jagung bancuh gan sikir air kat parut..
    atau...
    pakai mask yg buat sendiri..
    campurkan tepung beras, madu gan jus perahan limau kasturi. sapu kat muka.. biarkan 15minit.. bilas bersih.. pastu tuam ais kat muka untuk tutup pori2.

    ermm tapi macam ni pun dah manis & lawa taw..
    sure dah kena sentuhan mak andam nanti lagi bertambah manis :)
    bila nak kawin tu?

    ReplyDelete
  8. Kak Ina! terbuntang bijik mata aku baca statement hang tu! wuuiishh.. dahsatt giler perrgghhtuuuaa tu! huhuhu...

    Neena dulu2 memang ade masalah jerawat.. pastu slowly as I'm grow older (wah tua sgt dah nie) dia hilang sendiri.. so nak bagi petua tak dpt lah lisaa.. sorry..

    ReplyDelete
  9. laa..dah cntik dah tu, sa...nak repair apa lg...aduyai ko ni, dik..

    ReplyDelete
  10. salam Suria..
    rasanya hormon badan
    selalunya perempuan bila dah baligh akan ada masaalah jerawat..lepas kawin insyaallah akan hilang..percantuman hormon dengan suami..(pengalaman isteri saya..)apapun kita perlu bersyukur dengan kejadian Allah..mungkin ada orang yang lebih teruk rupa parasnya..wallahualam

    ReplyDelete
  11. thanks you allz...hehehe..banyak komen membina...bro zulkbo..percampuran hormon tu nanti2 ler..malu la...banyak2 komen yang buat Lisa rasa geli dan terperanjat komen kak ina mail...gilos..x dapat Lisa bayangkan...

    ReplyDelete
  12. ala.. biar ajelah parut tu.. takde mana orang nampaknya.. kecuali dia datang dekat dengan bawak kanta pembesar.. huhuhuhu.. kalau dia datang dekat kasi penerajang aje

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah