Thursday, April 29, 2010

Jauh..DiDasar Hatiku....Inginku Teriak.....

Halo Halo......Selamat hari khamis semua....mood ke laut atau ke longkang?
JAWAPANNYA...mood Lisa adalah ke lautan seberang memandangkan ada jer umat manusia yang sengal, gilo dan terbabo....

Okey la..Lisa nak citer sikit tentang persiapan perkahwinan Lisa bulan depan...Sekarang tgh pening..tunggu Kak Long balik nak buat hantaran..masalahnya semua barangan lelaki tu x sesuai nak match ngan kaler merah hitam..sebenarnya dah cuba buat minggu lepas...kak long memekak sebab warna x cantik..x match langsung dan dia kata ini first time dia gagal buat hantaran..kebetulan hantaran cousin Lisa utk seminggu lepas Lisa kahwin tuh cantik jer...yer la..Lisa tau la salah Lisa..sebelum ni nak buat kaler dark pepel ( kaler kak Yus), tapi Lisa yang ubah merah hitam..jadiknya x kena la ngan warna barangan pihak Lelaki...cane nak buat erk..barang dah beli...belasah aje ok tak?pening la...ikut hati kak long semua dia masukkan dalam kotak jer..pas tu hiaskan kotak tuh, jadi x nampak la sgt barang2 kat dalam tu lain kaler..ye tak?

8 comments:

  1. lisa...takyah risau ttg kaler barang2 tu...just letakkan banyak deco merah hitam..make sure bright colour...it will look excellent..
    something different is much better then ordinary right?

    ReplyDelete
  2. salam Suria..
    bawaklah bersabar yek?
    Allh bersama orang yang sabar..

    ReplyDelete
  3. buat yg paling cantik lisa.. sbb sekali jer seumur hidup..:)

    ReplyDelete
  4. alaaa buat jekkk.. :p nanti dah buat mesti last last cantik jugak

    ReplyDelete
  5. hehehehe kaler akak nyek..:P....kadang2 masa nak match tue rasa cam kaler xsesuai jerk..cuba dulu buat satu..tengok macam mana..sebab ada tue bila dah menjadi hantaran elok jerk ...dun worie k..bakal pengantin mana leh tension2..nanti kurang seri... :)

    ReplyDelete
  6. owh..bakal pengantin rupenyer ni..
    congrats yer cik lisa..
    hopefully all the hantaran will turn to be cantik2 semuenye... :)

    ReplyDelete
  7. hu hu akak tak dapat nak nolong. akak lagi la buta bab2 hantaran nie. dulu akak kawin pun semua hantaran main bedalll jer...

    ReplyDelete
  8. pejam aje mata.. semua akan nampak sama.. gelap dan hitam.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah