Thursday, December 1, 2011

Balik kampung Cuti Maal Hijrah

Kami balik kampung hari Ahad..tido kat sana..selalunya xde la nak bermalam kan..di sebabkan bawak Amirah yang cousin tuh..yang 13 tahun x balik kampung..excited lebih..makanya dia request nak tido sana..

 Jalan agak clear..depan tuh abah ngan mak berdua jer tgh dating..kami anak2 kat belakang ngan Perdana si Ateh..
 minah ni nak kahwin dah bulan 3 tahun depan..hurmmmm....sorang2 kahwin...
 muka suci tanpa sebarang mekap...mcm baru lepas bangun tido jerk..

 Jalan x sesak tapi mcm baru lepas hujan..kiri kanan pokok buah2 especially buah durian..lalu jer tgok pokok orang..bila nak ada dusun sendiri..
 seeee....durian kampung tau...sure mahal ni...sebabnya....ada Mercedes berenti kat situ..for sure tukang jual ni akan jual mahal..banyak keta beso2 berenti...mula2 musim ni durian agak mahal kan?
Peace....sabar...sampai kampung nanti sure ada durian..percaya laaaa....

sekali non adonya...
yang ado...

v

v

v

atuk tua yang umur eh 90 tahun tapi masih kuat gagah ..berjalan jer dalam kampung...atuk ni jugak keluar majalah 3 baru2 ni kisah tapak kaki hang tuah kalau x salah...

tukkkkkk...

cucu tumpang lalu yer tukkkkk...
hahahahaha....kurang ajar nyer cucu kan...tapi kitorang memang takut ngan atuk ni...muka ganas..garang plak tuh..siap ada bela anjing tuh kat umah dia...duk sensorang jer..cucu dia akan datang tgok every weekend..
kesian kan..

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah