Friday, December 9, 2011

Mood Balik Kampung!!!!

Sekarang kan musim durian..nak plak musim orang kahwin..memang tiap2 minggu la balik kampung...
macam la balik kampung sekali sekala sampai nak excited sesangat..
hehehehe...mentang2 kampung dekat jer kan...
motif letak2 gambar ni..xde la nak bagi sesapa jeles..jer nak kongsi jer..knp akau suka sangat balik kampung..

 pokok durian orang yang tgh lebat berbuah
 leh nampak kan buah durian..abih zoom dah ni...
 haaaaaa...kat kgambar ni nampak skit kan..amik gambar dari dalam keta..mcm ni la result eh..
 keta betul2 berhenti kat gerai ni sebab jammed skit...gerai jual telur itik...65 sen sejibik..
 gunung banang sebelah kiri...
 sejuk jer pemandangan ..hijau alam semesta...ececeh...
 sampai kat Terachi...ada 10 minit lagi nak sampai kampung aku
tengok2..org2 kampung dah start jual buah durian..tahun ni bukan main lebat musim durian..
Dah sampai kampung aku.....sebelah kiri ada sawah padi...Warisan Budaya..then turn right nak masuk ke Istana lama Seri Menanti
dah sampai.......turn right pas tuh turn left...elok2 sampai kat sini kamera battery abih...sangat hampeh...
sebelum nak sampai kampung aku...tempuh Istana Lama Seri Menanti..dah banyak kali lalu tp x singgah2..sebabnya xde kawan nak pi..aku mcm biasa la...adik2 aku kan pemalas lipas nak temankan aku..
x sporting langsung...si Lisa plak dah kena kelek 2 bala tentera....makanya...sadap u Rizz...ko lalu jer la..
esok2 ada orang nak ikut..ko bawak jerk...
bila la "kawan" aku tuh nak free kan?

5 comments:

  1. ex bf ku dulu di Tg Ipoh..huhuhu pernah lalu terachi ni

    ReplyDelete
  2. bestnyer dpt tgk sawah padi...
    nak ikut balik kg boleh??
    hehehe

    ReplyDelete
  3. Lyn
    -JOMMMMMM...tapi lyn ok ker sebab kg along memang betul2 kampung..kalau ok..along xde hal...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah