Tuesday, December 27, 2011

Agak2..korang geram x?

Diorang ni la pengubat hati aku dikala lara....cewah....sajer nak kongsi ngan korang the moment yang sangat membahagiakan bila dikelilingi anak2 membesar mcm ni...rasa mcm sekejap jer si kembar ni lahir dan dah besar..dah genap 7 bulan dah...tp x pandai2 merangkak lagi...nakal ya rabbi...

 senyuman Aressa yang menawan kalbu
 renungan mata yang sayu menambah syahdu..sapa yang tengok sure akan meluru..x sbar2 nak mendakapmu..
 si kakak Adeliya yang sangat nakal..suka kacau adiknya..sgt lincah..sapa pandang pasti bertanya..adik ke kakak ni...nampak kecik..tp sangat panjang akalnya..
 Aressa memikat hati sesiapa sahaja..
 tapi dialah yang sangat sensitif
oh...mereka semua kesayangan mama...
semua buah hatiku...
belum apa2 dah start miss them so much...xper..this week cuti lama lagi...
holla!!!!!

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah