Thursday, December 29, 2011

Update Dania For The Last 2011

Gigih aku nak habiskan entry untuk 2011 and buat welcoming entry for 2012..2 hari jer lagi..kena la buat kan..nanti ketinggalan plak...jom update pasal anak dara aku ni...
She is growing up..rasa mcm baru jer semalam lahirkan dia...ramai cakap Dania adalahjelmaan aku masa kecik2 dulu...of cos la kan..anak omak..tp aku x nampak sebarang persamaan antara aku ngan Dania..
I Love Music..but she loves movies..banyak2 benda yang sama cuma dia jugak suka books samam mcm mama dia ni..bab berjalan memang dia suka..especially makan kat luar..even keluar kejap pun memang kena makan kat luar coz she love the environment..dia pandai melukis tp aku tangan kayu..

 2012 Dania akan bersekolah masuk darjah 2...
 Kamu dah besar sayang...mama senang besarkan kamu walaupun sendiri sampai kini...
 sometimes kamu nakal..mama x kisah..
 sometimes kamu manja..lagi mama suka..cuma sometimes..kita x boleh berdekatan ..pasti akan bergaduh...
kamu harus sedar..itu je satu cara untuk kita rapat..we can be  a very close friends..but kamu tau membezakan antara mama dan kawan..as a friend we can share everything..as a mom u always referred everything to me...
Dania..
Apa yang mama harapkan adalah kamu membesar menjadi anak yang baik..Tanpa kamu takde makna semua ni dalam hidup mama..untuk 2012..belajar baik2..tekun..concentrate di tempat baru..
bukan mama sengaja nak tukarkan kamu ke sekolah baru..tapi untuk kebaikkan kita satu keluarga..
mama nak kamu menjadi antara yang terbaik..setanding semasa di sekolah lama dulu..
i know u can do it..
as for now..tiada apa akan merubah kasih sayang mama terhadap kamu..
you are my angel..
I love you more than everything in my life..


No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah