Thursday, December 29, 2011

Proses Pertukaran Dania Ke Sekolah Baru

Last Week kalau x salah Khamis kot..aku amik MC semata2 nak uruskan Dania nyer pertukaran sekolah ..dari sekolah lama ke sekolah baru kat taman aku duduk tuh..Sekolah Keb Warisan Puteri..Memang betul2 baru..semua serba serbi...

 Pejabat Pelajaran Daerah Seremban
 Guna sistem no giliran tapi sewenang2 org duk potong Q..Sesuka jer..dah la ramai org kan..yang heran pegawai eh layan kan aje plak...ada sorang minah menlayu tuh..dari awal sampai ke sudah speaking london jer walau dengan makcik tua..bangang...
 ni la mamat yang potong Q tuh...sengal..tau la anak ko dapat banyak A..tp ikut la giliran..x lari sekolah tu de..
 aku x tau la kat jabatan kerajaan yang lain sama jugak situasi mcm kat sini..
apapun ..aku senyum jer la..walau orang2 belakang dah start bising kan..
heheheh....aku xde mood nak sound2 orang masa tuh..aku hanya nak settlekan masalah pertukaran sekolah Dania jer...lepas jer giliran aku aku blah dan x amik tau apa masalah selepas tuh..
berdesup pi sekolah baru Dania utk hantar surat pertukaran tuh..
Settle one thing...

11 comments:

  1. Salam

    Dah lama, xupdate pasal Dania kak..
    Mesti dah besar si Dania ni..
    Still suke menari lagi ke kak hehe.
    Semoga Dania rajin belajar..

    ReplyDelete
  2. wah..mesti seronok belajar kat sekolah baru nanti tu..

    ReplyDelete
  3. Mummy_ayu
    - tukar kat Sek Keb Warisan Puteri..kat seremban jugak

    ReplyDelete
  4. Mimy
    - xde la ..still kat seremban tp lagi dekat dari rumah

    ReplyDelete
  5. Papa Puss
    - tertinggal lak Apez..hehehe..tag????alamak...ko ingat hakak ko rajin ker...hahahaha

    ReplyDelete
  6. aduhaiii.. klu Lyn mau kena sound...
    suka2 hati jer ptg q.. byk cantik...

    ReplyDelete
  7. orang yang potong q ni mmg jenis takreti rasa bersalah. geram pulak kita tunggu lama lama kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah