Friday, December 9, 2011

Novel Baru Lagi

Rabu lepas..boring nak tunggu Train ETS lama2..aku jenjalan la kat KL Sentral tuh..cuci2 mata kan..
sekali kat tingkat 1 tuh ada promosi Creative Enterprise..waaaaaa..ini sudah bagus..20%- 40%..of cos la aku lepak kat situ jap kan...dan tgok2 novel mana berkenan di hati..creative enterprise kan x banyak novel baru...yer ker? ke aku x pernah tau..last2 rembat gak la 2 buah novel yang aku rasa sangat berbaloi aku beli...jadi la kan..buat peneman malamku di rumah sewa..

 Biarlah Rindu Ini Berguguran > Azira Ahmad RM24.90 dah tolak diskaun 40% = RM14.90
Setelah Kau Pergi  > Rozita Abd Wahab RM24.90 dah tolak diskaun 40% = RM14.90

mula2 nak amik la gambar area promosi tuh tapi biasalah..aku kan lone ranger..xde makna nak hala2 kamera phone and say cheeseeeeee....huh..ramai kot masa tuh dan aku kan biasa la...malu2 lipas..
hahahah..fail nak jadi blogger tegar..
apa pun gambar dua novel ni udah la yer...tghari kang nak singgah lagi mana tau ada promosi 50%..
huhu..

2 comments:

  1. hehehe... malu2 lipas? first time dgr ni... huhu

    ReplyDelete
  2. Khaifaiz..
    malu2 lipas ala2 mcm malu x bersebab la...wakakakakaaka..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah