Tuesday, December 27, 2011

Samsung Galaxy Y Token of Appreciation for myself

Salam selasa u olls...penat menyapu sawang kat blog ni ha...tuan rumah demam teruk...demam sebab terlalu banyak makan durian..demam dapat beli hp bru pun yer jugak..hahahaha...
yessssss!!!walaupun x mahal dan x canggih mana pun..( ikut kemampuan)..akhirnya Samsung Galxy Y menjadi milikku...appreciation for myself..dah lama x beli pape untuk diri sendiri kan..at least sumthing..

 Sangat2 cool..for myself yang tak terlalu nak bergantung pada internet..ok la..leh FB, leh update blog thru HP..youtube..
 kecik dan comel..
 Free cover 5 colour..Shocking Pink, Orange, White, Siver and Black..

Alhamdulillah...hopefully xde la yang kutuk aku pakai hp zaman batu kan...masa aku beli hp ni abah ngan mak pun ikut sekali..diorang pun beli hp baru...amboi2 ....patutnya abah ajer..tapi memandangkan itu durian untuk abah dah luruh..makanya...abah belikan mak sekali Nokia X2...
godek nyer godek..sim card abah dah rejected..tersalah masuk pincode..haaa...merasa hp kena blocked..x tau la dah ok ker belum..
kita sambung next entry eh..banyak citer..kisah kenduri kahwin sepupu aku  pun x settle lagi kan...adehh...panjang lagi rupanya...

7 comments:

  1. baru je maera tgk semalam. tapi mcm minat yg samsung W. sume cantik2.

    ReplyDelete
  2. bessnyer dapat HP baru..kelasssss

    ReplyDelete
  3. wehuuu! tahun baru henpon pon baruu, terbaikk :)

    ReplyDelete
  4. wah wah...henpon tahun baruuuu niiii....mesti syok godeh2 tepon baru nie kan sis heheehehe

    ReplyDelete
  5. tahun baru henpon baru masyuk ah along hehehe..

    ReplyDelete
  6. coolness..
    token tuk diri sndiri kan..
    sape nak bagi...

    Lyn baru tgk segala hp samsung yg baru2 ari tuh..
    cantik & uptodate..
    rasa nak sambar je.. ehehehe

    ReplyDelete
  7. segak la..tringin jugak nk pkai yg nih hari tu lps tgk iklan kat paper...brape rega erk along?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah