Tuesday, December 27, 2011

Generasi Baru Pelapis Keturunan Kami...

Haaa..x tau dah nak update apa..citer dan gambar sangat banyak...aku buat skit2 dulu la eh...
sambil2 dengar lagu kisah hati ni...sambil2 aku fikir ayat nak masukkan dalam blog ni...ari ni takde langsung kerja..bos still cuti...so..sexyteri xde kerja..

 inilah..generasi baru pelapis keturunan kami akan datang..mereka2 ini lah yang akan menyambung keturunan..terasa diri ini makin tua...
paling suka gambar ni sebab anak dara i nampak dah jadi gadis sunti..padahal baru 7 tahun usianya..
Dania baju biru..baju merah Intan, sebelah dania tuh Nabila anak paksu which is my kazen..
Baju hitam dan kuning  kazen.. mereka kembar..Afif dan Arif..sumpah x tau yang mana satu empunya nama..dan yang tengah2..Aiman..anak buah aku..heehehehe...si kembar tuh baru jer sampai dari Langkawi..dah berbelas tahun x jumpa..balik kampung jer dah besor panjang...yang lain2 ada jer kat NS ni...Sesekali berkumpul..yess..aku mempunyai family yang besar..sekali berkumpul x muat nak tido satu rumah kampung tuh...
Next March nanti sekali lagi family kami berkumpul..kat rumah aku plak..wedding my sister..oh cant wait for that moment..

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah