Thursday, December 29, 2011

The Hantaran dari pihak lelaki

Hantaran dari pihak lelaki kaler kuning..dari perempuan kaler biru...x banyak aku ambil gambar...
hehehe..bukan nak kutuk eh..its not me la kalau nak kutuk2...
eh..kenapa lak ni kan..xde apa2 la..zip mulut...

 so..ini gambar kesemua hantaran
 set minyak wangi ngan product mekap Simply Siti
 kasut charles and keith.
 handbag Charles and Keith & purse
 Al Quran
Telekung
Ni hantaran dari pihak perempuan..kaler biru..semua sentuhan aku ..sentuh jer jadik..hahahaha
xde la..ini la hasil tangan aku..
penat woii buat hantaran tuh semua..sebulan ulang alik Seremban ke kampung...
dan settle dah..tapi nak jugak kena hadap satu lagi wedding next year...adik aku sendiri lak..
again..kena peras ugut dah...kalau hantaran x cantik..aku kena bunuh..
boleh?

13 comments:

  1. suka hantaran sebelah pihak perempuan.. suka warna biru ;)

    ReplyDelete
  2. Papa Puss
    - yesza..dan yg biru tuh memang hakak yang punya sentuhan

    ReplyDelete
  3. MamaEma
    - alhamdulillah dan kaler biru tuh seni dari tangan i..

    ReplyDelete
  4. Wah... tengok hantaran, teringat plak kawan sy ada mintak kertas dari mesin shredder kat opis minggu lepas, utk buat hantaran jugak la kot...hehe

    ReplyDelete
  5. erm lisa tau nape kena zip mulut pasal hantaran tema kuning tu hehehe..
    akak mmg kreatif.. i likeeeee

    kak free2 tu meh la jenguk biz mekap adik lisa ni..
    http://stailistatouch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Rizal
    la..x kan nak guna bahan terbuang?

    ReplyDelete
  7. Lisa
    - shhhhhh...hahahahaha....jahat tau..

    ReplyDelete
  8. Aduh hakak nye sentuhan mmg cantiklah.. nti wat hantaran utk kite ye..

    #Papa PUSS ada tag kakak :
    http://segalapet.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  9. kreatip gak along bikin hantaran

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah