Thursday, December 29, 2011

SEGMEN :JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

Huh kena tag plak ...masak nak buat..PAPA PUSS ni nak kena ni...dia ingat hakak dia ni
wanita paling rajin agaknya..

korang nak join KLIK SINI
sungguh aku tak tau la nak tag kat sapa




sapa yang kena tag ni jangan nak malas2 eh..sila buat...aku dah x reti nak buat entry tag dah..muahahaha..

9 comments:

  1. dari segmen yg same....follow saya yerk~
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  2. Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

    http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  3. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
    thanks join segmen ni :)
    maaf lambat terjah korang ya :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  5. tag blog adik pun boleh

    blog rabiahtul adawiyah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah