Friday, December 2, 2011

JOM MERAMAIKAN KAWAN....

Memang sah aku takde idea...

dah tak tahu nak update apa...kang letak gambar aku jer banyak2 kang ada lak kata aku perasan lebih kang..

  1. Blog Maya Dot Com ( hari2 jengah sini..suka penulisan dia yang simple..nama anak kami sama..YAYA)
  2. THE SWEET ESCAPE ( Lyn yang cantik..x pernah jumpa..tgh nak plan)
  3. And The Story Goes Like This ( Azat yang comey...comey la sangat)
  4. Ini Blog Mimizioslicious ( Preggy Mommy yang hari2 aku mesti jengah)
  5. LOVE OF MY LIFE ( Suka dia review pasal makanan, tempat dan fesyen)
Dan last but not least......

BLOG AKU YANG BARU  .....Hehehehe....tau blog baru aku masih lemah..tapi aku sangat mngharapkan sokongan..masih dalam ubahsuai jadikan yang terbaik...hehehehehe....tolong aku bantu aku...ingat nak letak resepi2 turun temurun keluarga aku la nanti...next week la kot...review tempat pun ok kot..kan?semuanya masih dalam draft lagi...

2 comments:

  1. tq along sbb selalu baca dan komen kat blog saya yg byk merepek itu he he he..
    kalau nak dating dgn lyn, sila sila la roger ai jugak ek ;-)

    ReplyDelete
  2. Along,
    jom dating skali..
    leh ajak mya..
    baru best!!!...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah