Monday, December 12, 2011

Settle Sudah..

Salam..good morning u olls...salam Isnin...malasssssssnyaaaa nak kerja...2 hari cuti sangat penat...jadual padat dengan aktiviti memerah tenaga dan kudrat..eh..sama la tuh kan...
selagi x settle kenduri adik sepupu i ni..selagi tu la penat badan x hilang...dengan kerja kat opis lagi kan...

Satu bab dah settle dah...kad krismas for client..dah siap proses..tinggal nak pas ker Despatch opis jerk...

 tak la banyak mana tapi lenguh tangan bos nak sign..
 cantik dan simple kan...
 tgok la signature bos aku tuh...huruf R bosar gilos...
 antara yang belum siap di proses..masukkan dalam sampul dan letak alamat..
semuanya 50 pcs..x banyak kan?tapi kena gak la hantar tanda appreciate kan...pas ni nak buat apa?
haaaaaaaa...
nak menghadap benda kat bawah ni plak...


Apa benda ni?semua ni nak bagi client jugak..organizer..tahun ni limited..x ramai yang dapat dan staff pun dapat sorang satu..
jap lagi nak settlekan benda ni plak..senang..x de la benda ni semak jer kat workstation aku...
hehehehe...

3 comments:

  1. hujung tahun sibuk bagi client eh...TM dah 2 tahun x provide benda gini jimat katanye

    ReplyDelete
  2. haaaaaa...tau takper...penat tau...

    ReplyDelete
  3. baru nak mintak satu organizer..
    dah takde..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah