Monday, October 1, 2012

Mood Sedey Awal October


Assalammualaikum dan Happy Monday u olls....
hari ni dah 1 October...
sekejap jer masa berlalu kan...kan best kalau aku dapat ngadap blog ni dari pagi sampai ke petang tanpa gangguan...kan best jugak kalau masih bercuti...
ini takde..hari ni la nak department meeting...hari ni jugak la ada budak baru masuk...
kena amik minutes meeting lagi...lepas meeting kang kena buat minutes meeting dan hantar by today jugak...
semak otak aku ni...dulu ngan bos baru x pernah plak amik minutes meeting...
tension plak aku...
tp x per la kot sebab i learn something new..bak kata ada musuh dalam selimut aku tu...
"ok la tu..nampak buat kerja sikit kan..."
damn you...jeles lebih la tu kan....biarlah..orang dengki ni memang x leh di layan....pi lantak la kan....
yang penting " im not reporting to you, im reporting to my boss, aku kuli ko pun balaci jugak kan"
Fair & Square...Mind your own Business

AUTO PUBLISH ENTRY

13 comments:

  1. Kakcik paling tak suka ambil minit mesyurat, tambah2 bila terlalu banyak 'kuah dari isi'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu x pernah buat kakcik, tp nowdays kena buat..nyampah

      Delete
  2. SA..tak baik marah-marah...nanti kena jual! :)
    Manusia pendengki memang ada di mana2..yg penting kita buat kerja kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak marah la Norhaizan juat luahkan apa yg terbuku jer

      Delete
  3. adoi...mulut longkang sapa lah tu...huhu...

    takpe, sabar byk2...aku tau ko boleh buat...nnt lama2 ko akan serasi ngan bos baru ni...InsyaAllah...

    ReplyDelete
  4. suria..memang lumrah keje kita ni memang ramai musuh dlm selimut.. sabar yer

    ReplyDelete
  5. nasib baik saya sendiri bos, sendiri kuli! hahaha

    ReplyDelete
  6. haaa.. lomah kepala lutut den, kalo kene amik minit..tak reti nak buat ayat, tak reti mengarang, tak reti nak menyayat, hahahaha!
    sabar je la dear...

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak jadi tukang amik minit sejak boss dah ada setiausaha.. ;)
    Skill pun dah tumpul..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah