Thursday, February 9, 2017

Ada Potential Untuk Dia Merogol Lagi

Menakutkan...Habis la wanita Malaysia lepas ni hidup dalam ketakutan..

Selva Kumar Subbiah.

Lelaki ni seorang perogol bersiri dah balik malaysia, Sabah dah banned lelaki ni.. Dia cabul lebih dari seribu wanita (1,000) termasuk kanak² dan remaja, Kena tangkap di Canada dan di penjara selama 24 tahun, Sekarang dia dah bebas n pulang Malaysia.. 120 wanita (mangsa) tampil sebab nak tuntut keadilan masa bicara dalam mahkamah.. Semua tu mangsa rogol dan cabul lelaki india ni..

24 tahun dalam penjara mesti dah keinginan tu ada...sebab dia pun manusia biasa kan?

Masa dia bebas, Polis Canada kasi warning yang Penjenayah ni 'MASIH BELUM INSAF DAN ADA TENDENCY UNTUK MEROGOL LAGI'... Dia ada kecenderungan untuk Bunuh dan Rogol orang lagi and how he is in Malaysia!.

Canada label dia sebagai 'Penjenayah Paling Merbahaya'.. Cara dia ialah letak dadah dalam minuman kemudian merogol n beberapa cara lain, Di Canada dia ditempatkan dalam Maximum Security Prison.

“You are the worst offender and the highest risk that has ever come before me in my career,”

Click link untuk baca news dibawah..

Screenshot tu orang canada maki kerajaan mereka sebab lepaskan perogol bersiri ni.. Kerajaan Malaysia patut buang citizenship dia dan halau keluar Malaysia. 1,000 orang wanita termasuk kanak² dan Remaja ok? Tapi cuma dapat charge dia atas 24 tuduhan sexual, Memang pandai buang bukti... 1,000 orang, bukan 10 orang.. Dalam journal dia ada lebih 1,500 nama perempuan dipercayai dia punya target..

Hari tu kes mat saleh cabul 200 kanak², then kes pedophilia, Sekarang ni pulak...perogol bersiri paling bahaya dihantar pulang ke Malaysia....Dengarnya Sabah dah haramkan lelaki ini memasuki negeri itu...dan Sarawak bakal mengikut jejak Sabah...Negeri lain?

Golongan Wanita kena extra hati- hati la...

Link: http://www.hmetro.com.my/node/203803

19 comments:

  1. Merbahaya orang ni. Hati-hatilah pada semua wanita. Tetiba takut pulak duduk rumah bila suami g keja, walaupun balai polis depan rumah.

    ReplyDelete
  2. itulah kerajaan kan baik, semua terima je..

    ReplyDelete
  3. menakutkan.. masyarakat kena berwaspada, alhamdulillah sabah negeri ptama mharamkan beliau utk jejak kaki ke sni.

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar.. moga di jauhkan dari bahaya yang ini.. Moga semua rahyat malaysia selamat dari ancaman ini..

    ReplyDelete
  5. Aduhh takutnya. Patutnya jangan bagi dia balik Malaysia lah

    ReplyDelete
  6. knp x tembak mati? dah ramai sngt mangsa dia 😠

    ReplyDelete
  7. Negeri Sabah dah kata tak benarkan dia memasuki negeri Sabah
    Bagus. Harap negeri lain buat gitu juga.
    Tapi kalau semua buat gitu mana dia nak tinggal?
    Biar padan muka dia.

    ReplyDelete
  8. Risau...katanya lepas kat area Klang😨

    ReplyDelete
  9. Bongok betul terima balik...
    Takut oii

    ReplyDelete
  10. Ya Allah seramnya..mudah2an Allah lindungi kita kaum wanita..

    ReplyDelete
  11. Jauhkanlah dia dari mendekati kita semua. Nauzubillah.

    ReplyDelete
  12. Harap harap dia dah insaf tetapi sebagai wanita.. Hati hati perlu ada.. ^^

    ReplyDelete
  13. undang-undang malaysia ada banyak ruang untuk penambaikkan.. banyak lagi kekurangan.. ahli parlimen kena cepat usulkan akta untuk mendokumentasikan pesalah seks ini.. perlu ada database untuk dipantau semua pesalah seks.. kerana yang berlegar dikalangan kita bukan selva sahaja.. ada ramai yang lagi dahsyat.. datuk meratah cucu.. bapa menhancurkan masa depan anak.. suami melacurkan isteri.. nauzubillah.. hurmmm...

    ReplyDelete
  14. tak de ape nak cakap.. hati hati jek.. jaga diri masing2.. terlampau banyak kebarangkalian..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah