Monday, February 6, 2017

REVIEW | CMW Chocolate Chip Best In Town

Cookies Most Wanted -Crunchy Chocolate Chip By Mad About Cake

Hi korang..
Hari ni aku nak citer pasal cookies tersedap dan makin mendapat tempat di pasaran sekarang ni...dengan harga yang sangat2 berpatutan dan rasa crunchy cookies ni memang buat korang jatuh cinta dengan gigitan yang pertama..

Kenapa mesti CMW?


  • Beratnya 180 Gram
  • Ringan
  • Mudah Dibawa Kemana Sahaja
  • Produk Muslim
  • Rasa Yang Rangup
  • Penuh dengan Coklat
  • Almond Yang Banyak
  • Eye Catching
  • Product Keluaran Bumiputera Yang setanding dengan produk keluaran Antarabangsa


Gambar sumber website

gambar sumber website 

Wah...rupanya cookies ni memang dah terkenal dikalangan artis- artis. Jangan tak percaya ye..pengusaha cookies ni yang buat wedding cake Adira masa dia kahwin dulu...alaa...x ingat plak masa bila dia kahwin..apapun jom kita tengok Testimoni dari artis Malaysia..antaranya :


Hafiz Awan Nano


Amyra Rosli


Rita Rudaini

Dah tengok testimoni artist kan...apa kata korang tengok plak testimoni dari artis gak..Artis meletop abad ini....jom tgok gambar...

v

v

v


Packaging yang menarik kan? memukau pandangan kan? belum korang rasa lagi...sekali rasa confirm nak rasa lagi...


Ni la dia artis meletop tu...hahahha....abaikan dirinya yang agak gebu...


Sedap....


Nampak kan? banyak coklat dan almond....


semestinya dan pastikan korang pilih CMW!!!


Mana nak order ni? Tak yah pening..tak yah gelabah...korang bleh dapatkan dari agen sah Cookies Most wanted ni...boleh order dengan whatsaap terus ye...

Whatsaap > 016-6085967- Kak Lin

Whatsaap > 016-6085967- Kak Lin

Whatsaap > 016-6085967- Kak Lin

Selamat Mencuba ye.....pastikan CMW Chocolate Chip 

16 comments:

  1. ingt yg last tu Farh fauzana..
    hik..hik..
    kita pun suka biskut jenis gini..

    ReplyDelete
  2. Wah.. sedaplah kalau banyak coklat dan almond..

    ReplyDelete
  3. yummy....dlu pernah order utk raya mcm ni gak...xigt nama apa....mmg cepat je habis....

    ReplyDelete
  4. waaa. Tengok gambar pun dah sedap. Nak kena try jugak la

    ReplyDelete
  5. packaging cantik, rasa? cam no plak

    ReplyDelete
  6. nmpk menarik..suka chocolate chips cookies

    ReplyDelete
  7. Rasa teringin pulak tgk biskut tuuu hehe

    ReplyDelete
  8. ni makan sambil layan tv sedap ni

    ReplyDelete
  9. Suka biskut macam ni. Nampak menyelerakan ^^

    ReplyDelete
  10. wahhhh.. tengok SA makan tu yang bertambah nampak sedap biskut tu..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah