Friday, February 3, 2017

Comel Tak Bag Bekal SA?

Hi korang...
Sungguh sibuk betul hari ni sampai giler lambat bersiaran..macam tak percaya je dari pagi tadi hanya ada satu je entry..padahal dalam draft banyak giler..giler busy betul sampai takde masa nak tengok blog....sebenarnya aku nak tunjuk bag bekal aku yang comel..tp sebelum tu nak citer bab bekal yang aku bawak dulu la...gigih buat mee goreng pagi subuh siap ada cili jeruk...bukan aku buat cili jeruk tu ye...tapi beli kat supermarket..


Mee goreng + cili jeruk


Epal hijau 2 biji as usual 

So..mee goreng aku buat siap bleh makan sampai tengahari...pagi aku makan setakat alas perut..tengahari belasah bagi habis..dh kenyang giler dh...

Okey..tadaaaaaa.....comel tak bag bekal aku?
Aku dapat masa buat job Zespri Sun Gold..


Bag ni la aku usung ke hulu ke hilir sekarang..senang...boleh masuk 2 bekas bekal sekaligus...itupun ada ruang lagi untuk bekas2 kecik...

Happy weekend korang....


10 comments:

  1. Memang comel beg bekal kak SA kite ni

    ReplyDelete
  2. alaaa comel je,sedap plak mee goreng tapi tak makan lagi mee2 ni hehhhe

    ReplyDelete
  3. Super cute..hihi..mudah...ringkas..jimat...perut kenyang...

    ReplyDelete
  4. memang comel bagnya.. nampak sedap mee gorengnya.. cili jeruk perghhh feveret

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah