Friday, February 10, 2017

Game Fruits Mania Berhantu!


Hi korang...
Sapa kerja ari ni meh angkat tgn skit..hahaha..x puas2 cuti kan...well ari ni x nak citer banyak just nak citer pasal game..knowing aku yg dh tua ni memang x de la fanatik game sgt...apatah lg nak letak kat hp..tp ntah kenapa aku install game Fruits Mania ni...bila dh start main jadi berhantu x leh stop..now dh level 118...dlm masa berapa hari je...aku main game dlm MRT pegi balik keja..la ni dh berjangkit ngan cik abe aku.mdia dh install dan dh nonstop main game ni sebab nak kejar level aku...hahahha..
Adakala kelakar la x capai target dan level failed tp ia buatkan korng berfikir macam mana nak bg game tu success...alaa..bukan susah pun..kena guna otak sikit la...cuma apa aku nak cakap sebenarnya..game ni berhantu...ko leh jadi addicted...selagi x settle level selagi tu nak main je...cuba la korang install...

22 comments:

  1. Oh.. ini kalau anak kakak yg jumpa lagilah SA:)

    ReplyDelete
  2. Sally ade satu je game...Gardenscape..haha

    ReplyDelete
  3. tak penah try, kene try jgk nnti...

    dana skrg suke main game garden manis... pun berhantu jgk SA hehehehe

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! best apa game ni he3

    ReplyDelete
  5. xminat men games gak...kita kerja hr ni....tpi xpe....esok cuti.....

    ReplyDelete
  6. Saya suka juga main games tapi jenis yang macam COC

    ReplyDelete
  7. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah singgah blog awak tapi tak leh nak follow x tau kenapa...

      Delete
  8. hhahha. scha plak cepat boring dgn sesuatu game. xtahu lah nape

    ReplyDelete
  9. suami ummul main la game ni. menguji minda katenya..ahaha

    ReplyDelete
  10. cik nor layn candy crush saga soda..:)

    ReplyDelete
  11. hihi semua jenis game memang xde dalam hp aju, klu dah terjebak memang abis la ;)

    ReplyDelete
  12. tak pernah try..kan try berjangkit pulak...sekarang kat hp ni pun duk main super mario tu.

    ReplyDelete
  13. Game yang ada pun ai dah addict, apalagi kalau ai download game ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Memang betul pun kak. Bukan game ni je berhantu banyak lagi game berhantu haha. Paling best layan game bila semua kerja dah setel dan anak dah tido. Pulun nak kejar level sedar dah pagi. Bila masa nak tidonya ntah haha. Rabak mata hihi.

    ReplyDelete
  15. Pernah main game ni tapi dekat phone kawan. Hahaha. Sampai habis bateri kite kerjakan ^^

    ReplyDelete
  16. saya main game clash of clan.. memang berhantu... ada 10 id berbeza semata-mata nak tubuhkan clan sendiri.. hehehe

    ReplyDelete
  17. boleh ketagih kalau main game ni, hehehe

    ReplyDelete
  18. adik tak main dah game..bimbang takut ketagih..hehehhe..nanti adik tak tidur lah pulak..bila mengadap game ni

    ReplyDelete
  19. Macam best pulak game nie ya.. Kak Sue pun lama dah tak main game, kadang boring boleh juga layan kan..

    ReplyDelete
  20. takpernah try pulak game ni. dan sha memang jenis taksuka main game

    ReplyDelete
  21. Mana2 game kalau dah suka memang addicted kak. Ana dulu masa main the sims dan farm cillage di FB memang jadi addicted. Siap request dr kawan2 yg main game tu mcm2. Haha.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah