Tuesday, February 28, 2017

Indahnya Dunia Blogging


Hi korang..

Semalam aku dilanda migrain yang teruk sampai tak leh langsung tgok monitor komputer office.. Handphone apatah lagi...hari ni masih ada bisa2 migrain...dah lama tak kena..selalu kalau telan pain killer dah ok dah...tapi semalam memang sakit betul...
so hari ni aku mengambil kesempatan untuk "lontar belakang" kenangan indah dunia blogging. Gambar diatas tu antaranya..seorang blogger yang aku panggil mak..sejak mengenali beliau di alam maya memang agak mesra walau tak pernah bersua muka..tapi di kesempatan gathering SBB 2014 aku bertuah sebab dapat jumpa dengan mak Kakcik Juariah ..walaupun pertama kali bersua muka memang kemesraan cepat terjalin antara kami..sejak tu memang panggil Kakcik Juariah Mak...sampai sekarang....rindunya nak bertemu mak semula..lama dah x jumpa since 2014 tu jer la..tapi kami masih berhubung melalui media sosial...
Itulah orang kata kan...walau tak pernah bersua muka tapi kemesraan terjalain di media sosial dibawa ke alam nyata memang menjadi mesra...ramai jugak blogger yang aku dah jumpa..dan dah macam kawan- kawan...malah lebih rapat dari adik beradik sendiri...seronok bila dah berjumpa..hubungan terjalin mesra...itulah dunia blogger...dari alam maya ke alam reality memang seronok tak terkata...
Minggu lepas aku da bersua muka dengan kawan2 dari AFBDotmy...lepas ni sapa lagi plak nak jumpa?


18 comments:

  1. hurmmm.. kalau migrain memang sakit tak boleh nak buat kerja.. kalau saya guling sana salah.. guling sini salah.. nak tido pun tak boleh.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Sha xpernah lagi bersua dgn blogger2..

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat jumpa kawan blogger. Entah bila dapat jumpa ye

    ReplyDelete
  4. Bestnya dpt jumpa rakan2 blogger. InsyaAllah satu hari nanti ada rezeki Ana juga. Mana tau jumpa AS juga 😘

    Syafakillah AS. Take a good care of yourself 👌

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnya dpt tgk AS depan2 walaupun tak sempat nak tegur. Akan dtg kalau ada rezeki kena tegur cepat2. hehe.

      Delete
  5. bestnya jumpa kawan2 blogger..kat kelantan di berapa kerat jer blogger yang aktif..hihi

    ReplyDelete
  6. Get well soon kak SA. Bila dapat jumpa depan depan memang lagi best. Hehee. Kita bila lagi nak dating kak SA? 😂

    ReplyDelete
  7. bilalah kita nak jumpa SA yang glamer ni..

    ReplyDelete
  8. dah sihat ke belum ni kak? Moga cpt sihat ye

    ReplyDelete
  9. Waa. Seronoknya... Alhamdulillah. Ukhuwah yang terjalin semoga berkekalan.. Semoga sis cepat sembuh ^^

    ReplyDelete
  10. Taknak jumpa nekcik ke he..he

    ReplyDelete
  11. Tak pernah lagi bersua muka dengan rakan blogger.. Teringin juga.. moga ada rezeki..

    ReplyDelete
  12. lepas ni jumpa i pulak..heheh

    ReplyDelete
  13. Wahhh berjumpa akhirnya..mesra gituuu..

    ReplyDelete
  14. akak jangan makan anggur..itu petua hilangkan migrain..wah indahnya dunia blogging kan akak..saya nak jumpa juga dengan akak..tapi adik tinggal di terengganu

    ReplyDelete
  15. Seronok kan dapat jumpa kawan-kawan blogger, Kak Sue pun kadang kalau tak cukup tidur, cuaca panas dan stress mula lah nak migrian..

    ReplyDelete
  16. sha pun selalu jugak tapi takteruk sgt huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah