Tuesday, February 21, 2017

Sebuah Novel Untuk Pemenang Top Komentator


Hi korang...

Wah berita baik untuk pemenang top komentator February..aku nak bagi hadiah sebuah novel untuk pemenang utama top komentator bulan ni...
So kepada yang ingin memiliki novel ni boleh la start komen pada entry2 yang ada dalam blog aku..dan aku mintak tolong sangat dan harap permintaan aku ni takde la berat sangat..tolong lah komen panjang skit..tak nak la setakat tulis..wow sedap ni, atau singgah di entry ni...macam tak fair to others plak kan..kalau bleh biarlah komen tu related dengan entry...boleh tak?
Well..novel kat atas tu untuk pemenang utama ye..2 orang lagi pemenang akan dapat hadiah jugak...apa hadiahnya aku belum carik lagi...so korang kalau nak menang novel jom la cepat2 komen banyak2 kat blig aku..tak tertakluk kepada entey terbaru sahaja tetapi entry lama2 pun boleh...

Good luck..

17 comments:

  1. siapa lah agak nya yg btuah tu =D jeng jeng !

    ReplyDelete
  2. Wah sapa kaki novel tak boleh lepaskan peluang ni. Semoga dimurahkan rezeki awak ye. 😘

    ReplyDelete
  3. yang rajin dan berusaha pasti akan berjaya... hehehe

    ReplyDelete
  4. Jom kita boom blog SA jom... hihi.. mana tau kot kot dapat buku.

    membaca kan jembatan ilmuuuuu.... hihi

    ReplyDelete
  5. Waaa best ni kak SA. Kena boom komen lagi ni.hihi

    ReplyDelete
  6. laaaamanya tak baca novel cinta mcam ni

    ReplyDelete
  7. Wahhh ada hadiah la untuk top commentator! :D Tapi line internet sini tak berapa mengizinkan pulak nak comments bebanyak huhu. Tapi nak try lah hehe.

    ReplyDelete
  8. Seronoknya hadiah novel tu. Rezeki siapa la kan... ^^

    ReplyDelete
  9. menariknya, harapnya ada rezeki saya

    ReplyDelete
  10. Untung buat yang bertuah.. Tahun ni bagi chance kat orang lain kot.. ekekeke.. walhal takde masa nak hadap lama2 blog yang ada..

    ReplyDelete
  11. Hehehe.. Saya dah dapat novel ni... Tapi tah bila ada masa nak baca

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat novel kalau yang cinta cintun lg best :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah